Du læser nu
Juni-listen: årets første dyp, danske jordbær, kold rosé og hvide sommerkjoler…

Juni-listen: årets første dyp, danske jordbær, kold rosé og hvide sommerkjoler…

Hej juni.

Jeg har det lidt ambivalent med at se dig.

Og nu jeg har erfaret på den rimeligt hardcore måde at maj ingenlunde blev, som jeg havde ‘ambitioner og intentioner’ om, så kan det honestly føles lidt pointless at gøre sig nogen som helst tanker om juni. Men altså. It is what it is. Og jeg bakser lidt mellem at finde balancen mellem, at lave det jeg elsker (levere godt/pænt/inspirerende/wtv content fra højt til lavt) og samtidig være lidt off. Jeg gider ikke gøre mit univers hér til en suppe af melankoli. Men. Det virker også lidt weird, at lade som ingenting.

Der er mange ting, jeg lige skal finde min vej i i de her uger. Tak fordi I giver mig rum til det❤️

Og med de ord.. Lidt af det jeg håber, at bruge tid på i juni:

… Årets første dyp. Jeg vil ligge og være vægtløs. Og bare være.

… Overtage et færdigt sommerhus – det er tight, så måske det først bliver juli. Men vi håber endnu!

… Spise danske jordbær og nye danske kartofler.

… Lave ‘Mormors rabarbersyltetøj’ af rabarberne der strutter i min have. Og værdsætte smagen af min barndom lidt ekstra.

Komme forbi Louisiana og se ‘Mor!’. Det nåede jeg aldrig i maj.

… Indvie sæsonen for sommerkjoler (skal jeg se om jeg kan lokke en kode til MoM ud af Rix?).

… Tillade mig selv at tage en halv time i solstolen nu og da. Shit can wait.

… Huske SPF.

… Få sparket liv i surdejen igen.

… Nyde mine børn. Det er en kliché, men mine børn er den eneste grund til at jeg ikke ligger og roder nede på bunden af et sort hul pt.

… Få nusset i haven. Få blomster i krukkerne. Alt det jeg havde tænkt, jeg ville nå i maj, men som jeg ikke skænkede en tanke.

… Onde mig selv lidt selfcare. At få ordnet negle. Fødder. Bukket vipper. Den slags.

 

Månedens outfit:

Sommerkjoler. Den hvide fra Monki (reklamelink). Samlingen fra Month of May. Og bare tæer i sandaler.

 

Månedens cravings:

Grillmad, familietid, kold rosé, varme sommeraftener og alt med rabarber.

 

Månedens declutter:

Vitrineskabet. Og badeværelsesskabet på 1. sal.

[Billederne fra sidste sommer – kan slet ikke huske, at Carlo var sådan en lille rund filur]

 Kommentarer (7)
 • Du er så smuk i den hvide sommerkjole 🙂
  Og giv dig selv tid til at komme gennem sorgen.
  Når det er sagt, så er det kun godt du har din mand og børn og hus og have og blog med mere at forholde dig til, det kan dog holde dig lidt oppe i tiden efter tabet af din elskede mor.
  Knus og tanker og gid jeg kunne være hos dig og holde om dig og lytte til det som er svært.

 • Kære AC. En ekstra krammer til dig <3 jeg håber, at juni giver dig en masse solskin og gode øjeblikke.
  Og jeg kan godt forestille mig, at det må være mærkeligt “bare” at skrive videre her på bloggen, særligt om de mere overfladiske emner. Men der er ikke noget rigtigt eller forkert – jeg følger med uanset, og hvis du gerne vil bruge bloggen som fokus på alle de gode ting her i livet og holde sorgen mere privat, så er det også helt forståeligt. Jeg ved ikke, om jeg får formuleret det forståeligt, men det er også ok “bare” at fokusere på de gode ting herinde (hvis det er det, du vil og trænger til) og lade sorgen træde i baggrunden for en stund – det gør ikke sorgen mindre reel. Jeg sender en masse gode tanker uanset.
  Kram!

  • Tak – det er præcis sådan jeg har det. At sorgen er privat, fordi den ikke handler om mig alene. Men om min mor. Og jeg har lyst til at vise jer allesammen billeder af min smukke mor. Og af vidunderlige barndomsminder. Og fortælle hvordan hun var. Men. Det gjorde jeg jo ikke, da hun var i live, fordi… well.. det var privat. Og sådan føles det så stadig. Men omvendt har jeg også brug for at ‘gå på arbejde’ hver dag. Som alle andre mennesker. Og ikke bare sidde og stirre ud i luften og være ked. Så tak, fordi du ser det. Og sætter ord på det, jeg selv er i en proces med at forstå<3

 • Happy thoughts fra mig til dig, og håber at sommeren bliver varm og dejlig som på billederne.
  Og alt godt starter med Rose og grill, så det kan jeg kun tilslutte mig 🙂

 • Sender alle gode tanker din vej. Giv dig selv lov til at nå det, du når, og lad resten ligge, uanset og det er fysisk eller digitalt. Det er helt okay, når man har brækket sin sjæl.

  Det bliver godt igen, det tør jeg godt love dig på baggrund af egne erfaringer. Det bliver aldrig det samme, men det bliver godt igen.

  Kram til dig!

 • Kæreste søde dig,
  Vi er her<3 Jeg håber inderligt, at du mærker de varme tanker jeg sender dig! Må solen skinne på dig hele juni måned, må roséen og isene være ekstra lindrene, og må dine vidunderlige børn hele din sjæl – Og påføre sig særligt eksemplarisk 😉

  KRAM til dig!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top