Du læser nu
Garderobe: outfits på det seneste…

Garderobe: outfits på det seneste…

En lille sommerkavalkade af outfits – ikke hverken groundbreaking eller særligt smart, men bare det jeg har haft på. Foreviget på old school manér i et spejl – mest, ihvertfald. For det er jo sådan hverdagen er.

Og ivørigt også med sager, som jeg befinder mig godt i – hvilket jo også betyder noget. Faktisk betyder mest, har jeg erfaret med alderen. Har I ikke også det? Jeg holder af sommerkjolerne. Og broderie anglaise. Og så har jeg lært at investere i sko, men det er også noget der er kommet med alderen. Færre, men bedre. Og det er jo egentlig en øvelse jeg prøver generelt at gøre mig (apropos vores snakke om garderobeglæde her, her og her), men som jeg ærligt har forsømt lidt de seneste måneder. Ikke forstået på den måde, at jeg har shoppet amok (at all faktisk). Bare forstået på den måde, at jeg ikke rigtigt har brugt så meget energi på min garderobe og mit tøj. Og det er måske egentlig også et meget rart sted at komme til.

Anyhow. Et par recent outfits. Jeg ved ikke om det er for meget ‘same same’ til at det overhovedet kan fortjene et eget indlæg, men omvendt er det jo virkeligheden og kan jeg jo ikke lave om på<3

Indlægget indeholder reklamelinks 

Min aller-yndligs af alle Month of May-kjolerne (reklame // gifted)  er den allerførste jeg fik – som er opkaldt efter mig selv. Det er den bedste af alle dem jeg har

Umbria kjole fra MbyM

To variationer af samme:

gamle denimshorts købt i LA // bluse fra Ellos // Stråtaske fra Fransk Deluxe // Sandaler fra Hermes // Heels fra Chanel

Kjole fra Month of May (reklame / gifted) // Sandaler fra Chanel (et par sæsoner siden – jeg fandt dem på Vestiaire i vinters)

Kjole fra Monki 

Skjorte fra Ellos // Gamle denimshorts fra LA

Rigtig god mandag, søde damer!

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top