Du læser nu
OOTD: 3 klassiske hverdags-outfits og -20% hos Monki…

OOTD: 3 klassiske hverdags-outfits og -20% hos Monki…

Jeg kneb mig lige en ekstra gang i armen, da Monki landede i min inbox og spurgte, om jeg kunne have lyst til at skyde en kampagne med dem, i anledning af at der er -20% på deres denim-styles lige nu.

“Ja tak!”

Og det gjorde vi så. Jer der har fulgt med herinde i lidt tid, vil vide at jeg er glad for Monki. Mine absolutte yndlings-slacks er fra Monki (dem skrev jeg nærmest et helt indlæg om lige her) og de er på en måde et meget godt symbol på min relation til Monki. For måske er jeg lidt for gammel til målgruppen?! Men jeg finder bare altid sådan nogle gode ting, der passer perfekt ind i min klassiske (35årige) garderobe.

Sagerne på disse billeder er ingen undtagelse og det hele er altså fra Monki.

Og udover de ting jeg selv har på her, har jeg valgt lidt yderligere favoritter, som jeg synes passer godt i den klassiske garderobe. Jeg er blevet sindssygt glad for de jeans jeg har på, på billederne, så jeg har et godt øje til flere andre modeller også. Især de 3 jeg har med på collagen herunder. Ikmo, Moluna og Taiki.

Min jeans-præference er iøvrgit helt klar – jeg kan godt lide dem cropped og jeg kan godt lide at de ikke er alt for skinny. Helst slim. Det kan være lidt svært at finde, men jeg tænker at disse er gode bud.

[Denimkjole HER – det er sådan en jeg tager på, når jeg har brug for ekstra komfort, men stadig gerne vil være lidt smart. Den er virkelig god – og er man ikke lige til lyserød, så fås den i flere andre farver også. Blandt andet en virkeligt fin støvet grøn]

 Kommentar (1)
  • Jeg ELSKER monki – og jeg er 40!! De kan bare et eller andet og man kan jo altid kombinere det med noget mere ‘voksent’ 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top