Du læser nu
Januar-listen: frisk luft, de-clutter, egenomsorg og ankelstøvler…

Januar-listen: frisk luft, de-clutter, egenomsorg og ankelstøvler…

En lidt forsinket omgang januar-ønsker kommer her – men ærlig talt, hvem føler sig ikke lidt snigløbet af januar altid? Den starter altid med trætte øjne og tåge, og så må man ellers hive sig selv op derfra.

På den anden side, kan det naturligvis kun blive bedre derfra og det er jo også en slags opløftende at tænke på.

Og i dag har solen ligefrem skinnet i hele fem minutter, og så kan man jo dårligt ønske sig mere af årets mørkeste måned;)

Og uden yderligere cirklen:

 

I januar vil jeg gerne:

… Have mit 3. stik!

… Huske at få frisk luft hver dag. Sidste år lavede jeg en aftale med mig selv om, at jeg skulle gå ned og hente børnene hver dag (undtaget i regnvejr). Det glippede lidt i December, men nu er vi igang igen. Alene på den konto kan jeg høste 5000 skridt og det er en rar tanke, når man iøvrigt sidder foran sin skærm det meste af dagen.

… Rydde op. Det er blevet en tradition (søg på de-clutter for mere om tidligere års approach). Jeg må bare erkende, at det skal gøres en gang om året, for at det værste clutter i skabe og skuffer kan holdes nede. Og det bliver så januar herhjemme.

… Leve lidt langsomt. Eller. Langsommere end jeg gjorde i hektiske december. Huske pauserne. Og komme blidt igang.

… Få overblik over de mentale hængepartier jeg går rundt med og som optager pladsen på min harddisk. Jeg startede mandag med at få styr på investering af børneopsparinger og fik opdateret vores husstandsbudget. Men der er langt mere af den slags adulting som jeg har syltet lidt for længe, og nu går den ikke længere.

… Læse mere og se mindre TV. Føler jeg brugte hele juleferien på at bingewatche og må snart have gennemført Netflix. Jeg gider godt tilbage til læsning i klassisk forstand – ikke med ørerne altså (det kan jeg også godt lide, men det ene behøver jo ikke udelukke det andet).

… Prøve at klemme lidt mere egenomsorg ind. Små ritualer. Er håbløst dårlig til det. Synes det virker så åndsbollet at stå dér og dyrke yoga i stuen eller tænde duftlys på badeværelset, men det er jo bare fordi jeg er en dum firkant og skal tage mig lidt sammen (… 2022 kunne måske iøvrigt blive året, hvor jeg lærte mig selv, at file nogle af de skarpe hjørner af, når det kommer til egen selvopfattelse… Synes det lyder vidunderligt og dejligt, når alle andre passer på sig selv, så hvorfor synes jeg selv, at jeg er krukket, hvis jeg skulle tillade mig det samme!?).

… Holde en fridag. Bare mig. Og lave noget dejligt. Bare mig.

 

Månedens cravings:

Ikke ret meget. Mest bare frisk luft og sol. December er sådan et overflødighedshorn, at jeg har brug for det modsatte i januar. Det eneste jeg rigtigt godt gider er stenbidderrogn, og det må vel vente lige om hjørnet ik?!

 

Månedens outfit:

Det sædvanlige, skulle jeg til at sige. Mine jeans, blød strik, klassiske frakker og ankelstøvler. Det her med andre ord. 

 Kommentarer (5)
 • Enig med at leve lidt langsommere. Hver gang jeg kan mærke, at travlheden pumper, og man bare krydser flere og flere ting af listen, så gentager jeg “rest is productive, rest is productive!” for mig selv. Vi skal ud af den der hustle culture, hvor alt skal være produktiv/profitabelt selv vores fritid og hobbyer. At læse en bog/sove lur/ gå en tur er produktivt og meget sundt for en og ikke bare på et mentalt niveaum. Kroppen har simpelthen brug for ro. Prøver at øve mig i 2022 🙂

 • Hej!
  Kunne du ikke tænke dig at skrive lidt om barsel i forstæderne? Vi står overfor at skulle flytte til Vedbæk og venter et lille forårsbarn. Jeg synes det er så svært at finde ud af barsel når man bare skal være hjemme lidt væk fra veninder . Hvor får man den gode latte? Hvad får man tiden til at gå med? Hvad er godt ved barsel i forstæderne vs. Storbyen? Og findes der aktiviteter at gå til

 • Godt nytår!

  Det lyder som nogle rigtig fine planer for januar. Og hvor det glæder mig, jeg ikke er den eneste i verden, som ikke rigtig kam finde ud af det med duftlys på badeværelset og yoga på stuegulvet
  Det ser dejligt ud, når andre viser billeder af det, så måske jeg også skulle prøve at have det som mål at få i 2022. Går det helt galt er kaffe og en bog også god og velafprøvet egenomsorg☕️

  Glæder mig til fortsat at læse med her på bloggen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top