Bolig – indretning af entréen… – ACIE
Baby-prep: styr på mor-frillen..

Bolig – indretning af entréen…

ikea-vittsjo-hack-antik-spejl-diy-guide-4-of-7

Kan I huske, at jeg fortalte, at jeg var var ‘kommet til’ (det er jo noget pjat at skrive, Agurk…) at bestille det der spejl fra Reflections Copenhagen, da Moodings havde 25% på’ed hele!? Well… Det kom et par dage efter og hænger nu og pynter så fint i vores entré. Eller. Mellemgang egentlig.

Og nu hvor det hænger der, kan jeg faktisk slet ikke forestille mig, at det på nogen måde kunne have været anderledes. Selvfølgelig skulle det være dét. Selvfølgelig skulle det hænge dér. I kan finde spejlet i min lille Moodings-shop lige HER (reklamelink).

ikea-vittsjo-hack-antik-spejl-diy-guide-2-of-2

Da jeg viste billedet på instagram, var I også super mange, der spurgte ind til “konsolbordet”. Når jeg skrivet det i citationstegn, er det fordi det ret beset slet ikke er et konsolbord, men derimod et ‘computerbord’. Hvis IKEA skulle have lov til at bestemme ihvertfald. For det er nemlig dér det er fra. Og så står det i sølle 200kr. Det hedder Vittsjö og I kan finde det her.

Som I nok ved, har jeg haft det her fra Snowdrops Copenhagen på ønskelisten, men man kan jo ikke få det hele (på én gang ihvertfald), så indtil videre er dette et helt fint subsitut. Og så har jeg DIY’et den medfølgende glasplade, for at skabe den der lidt antikke spejleffekt. Jeg har lavet en hel DIY-video med en guide, til hvordan man gør den slags, og den kommer i næste uge (der skal liiiige klippes og redigeres og den slags), så kig endelig ind forbi, hvis I går og kunne tænke jer, at gøre mig kunsten efter:)

ikea-vittsjo-hack-antik-spejl-diy-guide-3-of-7

21 kommentarer

 • Emilie

  Hvor er de fine ting der står på bordet, så fra?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det et fedt bord!! Må jeg da lige have fingrene i 🙂

  – Sofie
  Blog: http://www.drømmely.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bordet er super fedt, enkelt og elegant – elsker det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Alt på ovenstående er simpelthen SÅ lækkert jo.. hold nu op altså. Noget så simpelt som et sort konsolbord, men det ser bare skide elegant ud sådan som det står der med pynt på sig 🙂
  Er helt forelsket i den lyserøde bakke, er det en sag man kan købe et sted? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hvor er du sød;-* Bakken er fra H&M Home og lige købt – det skulle jeg self have skrevet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Yaaaas hvor fedt, så er jeg den der tager i HM Home som noget af det første i morgen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leyla

  Super pænt! Jeg bruger det som makeup bord her hjemme☺️ Jeg har købt en reol med skuffer til at stå under den ene side også ladet være med at montere skuffedelen på bordet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ fint det bord ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er total vild med konsolbordet, det er egentligt mega fedt i jeres hjem, waow! 🙂

  God weekend 🙂
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du har sådan en lækker smag altså 😍
  Men jeg kan ikke finde bordet igennem dit link 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Ikea-bordet? Eller det andet bord jeg nævner? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ironisk nok er jeg faktisk væsentligt mere vild med konsolbordet, end jeg er med spejlet. Oh well.. Min kæreste ville være SÅ stolt, hvis han vidste at jeg for en gangs skyld har forelsket mig i noget virkelig budgetvenligt. 😜🙈
  Apropos boligindretning (som den sucker for alt jul jeg er) så glæder jeg mig virkelig til at se jeres take på julepynt til huset. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hahaha, du er sjov! Skynd dig i Ikea;)

   Og jaaa – vi glæder os sådan til at julehygge herhjemme med stort juletræ, ild i pejsen, krans på døren, julelys i haven og den slags <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Vores lejlighed er desværre ved at være færdigindrettet, så jeg har ikke lige noget ledigt sted at smide sådan et konsolbord. Piv! Så ville jeg skulle ofre et af mine vitrineskabe, og DET kommer ikke til at ske – snak lige om luksusproblemer! 😂
   I så fald ser jeg frem til en masse jule-inspiration, be’ om. 😄🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg glæder mig til den video, for jeg har det skrivebord og er faktisk ret ked af glaspladem. Men er vild med det ikke fylder så meget. 😍 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hvor fint 😍 Hvor er den der lyserøde velour agtige bakke fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Den er fra H&M Home – sorry, burde have skrevet det. Doh!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med både spejl og bord . Især spejlet kommer på min ønskeliste 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Vi er også selv SÅ glade for det <3 Anbefales varmt herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby-prep: styr på mor-frillen..