En ny Chanel taske og lidt om privatøkonomi.. – ACIE
#JubilæumsJuli: vind den fineste ankelkæde fra Carré..

En ny Chanel taske og lidt om privatøkonomi..

… Mere præcist en jumbo single flap i kalveskind. Jeg har gået og overvejet lææææænge. Meget længe. Og til sidst måtte en beslutning tages. I er et par stykker, der har været hurtige og har spurgt om det ikke er en ny sag, der hænger dér på min skulder. Og jo. Indeed.

En #jubilæums-gave fra mine kolleger (… mig, mig, mig og mig altså;)) i det lille firma, der altså har klaret hele 10 år og en masse spændende projekter. Og som er klar til at tage hul på nye kapitler og de næste 10 år.

Jeg har tidligere snakket lidt om min forhold til det ufornuftige, det trods alt er, at bruge sine penge på den slags – men vil fortsat lade det være mit lille stille oprør mod det fornuftige. Omend trangen til den slags unægteligt er blevet mindre med alderen. Og med de ord, burde jeg måske skrive lidt om, hvordan den fornuftige del af mig, gerne forvalter sin økonomi (.. altså som en slags modpol til de mange #onsdagsønskelister – når de står alene, giver de jo et noget skævt billede af virkeligheden). Nuvel. Den må jeg lige fundere over. I dette sekund bliver det ikke – jeg har en hot date med en kølig pool, men min flotte nye ven, ville jeg nu alligevel gerne vise frem. Hun er fin ik?

13 kommentarer

 • Louise

  Hvor er den købt henne?? 😀
  Den er SÅÅÅ fedt, tillykke med den!!! Har selv overvejet en herfra https://www.cphbrandshop.dk/chanel.html – men er det for dyrt når det en virksomhed man køber fra og ikke privatperson?

  Vild gave du har fået, NØJ hvor jeg glæder mig til, at jeg (snart!!) køber min 😀 Har sparet op så længe, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Den er pæææn! Tillykke med den. Jeg har længe overvejet en anden dyr taske – også til et femcifret beløb. Jeg tror sq jeg forærer mig selv den i fødselsdagsgave til november 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Dét er bare drømmetasken!! Tillykke med den og jubilæet 🙂 Jeg ville ønske, jeg havde taget mig sammen og sparet op til den for 12 år siden, da jeg forelskede mig i den første gang – den er jo kun steget i værdi siden … Og netop derfor kan den vel siges at være en glimrende investering, hæ😏 Hvor har du købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke med den – og de fantastiske kollegaer. Og tillykke med at være bare lidt ufornuftig. Har det på samme måde, når jeg laver den slags investeringer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmie

  Ahhh den drømmer jeg også om. Bruger appen spiir og har sat mig 5(!) strenge forbrugsMÅL (autocorrect vil hele tiden skrive forbrugslån og det l*rt gør jeg altså ikke i). Så om 4 måneder hænger der forhåbentlig også sådan en smuk basse på min arm 🤩 #savehardspendharder 😜 Er du glad for størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Dét lyder som lige noget for mig med den app – tak for tippet!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Den har du fortjent! Elsker at læse med her hos dig og glæder mig til de kommende 10 år. Jeg gav mig selv en taske fra Chanel, da jeg fyldte 30… og igen da jeg fyldte 35 for et par uger siden. Det må man godt, når man ellers er fornuftig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Gav mig selv præcis samme gave da jeg blev 30, verdens bedste investering!!!!! Tillykke med den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt ærligt – jeg synes det et SÅ fedt at du giver dig selv den jubilæumsgave 😀 Dejlige kollegaer du har der 😉💪🏻 Stort tillykke med den smukke nye følgesvend og jubilæet – og tak for 10 år! Glæder mig til at følge dig 10 år mere (mindst 😉)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med købet. der skal være plads til det ufornuftige, ellers bliver det hele simpelthen for kedeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Den er SÅ fin! Men av.. Tør næsten ikke tænke på hvilket indhug den har gjort på bankkontoen. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Congratulations to your new bag!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Tillykke med den fine, nye taske 🙂

  De penge man selv har tjent, må man også selv bestemme, hvordan man bruger. Basta!
  Havd der giver mening for den ene, giver måske ikke mening for den anden, vi er heldigvis forskellige.

  God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#JubilæumsJuli: vind den fineste ankelkæde fra Carré..