Du læser nu
SIMPEL SOMMERMAD

SIMPEL SOMMERMAD

SIMPEL SOMMERMAD

Nuij – så I lige det bryllup jeg var til i weekenden? Christina og Christoffers? Det var magisk, venner. M.A.G.I.S.K.. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi nu glæder os endnu mere til det bliver vores tur. Det meste af min søndag gik derfor også med at have ondt i håret. Og være virkelig træt. Og spise pomfritter til aftensmad. Som det hører sig til en rigtig god fest, hehe.

 

Tilgengæld startede mandagen benhårdt ud i morges – en date med Marlene kl 07:30 og så var jeg ligesom igang. Satte lige PR i både squat, dødløft og skulderpres – og var ca. 30 sekunder fra at kaste op, da Marlene satte mig til at ro, haha. Ro-maskinen. More like døds-maskinen, hvis I spørger mig. Føj da. Nuvel. Ugen er igang om #Gurkzilla er tilbage på kåldiæten.

 

Det her billede er fra i fredags. Jeg havde bagt brød og lavede en salat på fin-snittet spidskål, avocado og rejer, som jeg selv pillede. Simpel sommermad. Til lavede jeg en skyr-dressing med en lille klat hvidløgsøst i – den letteste vej til en god hvidløgsdressing, der ikke kommer til at smage ligeså spidst, som hvis man bruger friske hvidløg. Og det var lækkert. Rigtigt lækkert. I anledning af fredagen fik jeg endda også klemt et lille fingerbøl rosé ned, og så var min aften nærmest fuldendt. Det havde måske kun været bedre, hvis jeg havde kunnet spise det på terassen i sommerhuset, men ok. I can’t complain – og det var ikke sidste gang vi fik denne lidt opgraderede version af 80ernes rejecocktail;)

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top