SIMPEL SOMMERMAD – ACIE
SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..

SIMPEL SOMMERMAD

SIMPEL SOMMERMAD

Nuij – så I lige det bryllup jeg var til i weekenden? Christina og Christoffers? Det var magisk, venner. M.A.G.I.S.K.. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi nu glæder os endnu mere til det bliver vores tur. Det meste af min søndag gik derfor også med at have ondt i håret. Og være virkelig træt. Og spise pomfritter til aftensmad. Som det hører sig til en rigtig god fest, hehe.

 

Tilgengæld startede mandagen benhårdt ud i morges – en date med Marlene kl 07:30 og så var jeg ligesom igang. Satte lige PR i både squat, dødløft og skulderpres – og var ca. 30 sekunder fra at kaste op, da Marlene satte mig til at ro, haha. Ro-maskinen. More like døds-maskinen, hvis I spørger mig. Føj da. Nuvel. Ugen er igang om #Gurkzilla er tilbage på kåldiæten.

 

Det her billede er fra i fredags. Jeg havde bagt brød og lavede en salat på fin-snittet spidskål, avocado og rejer, som jeg selv pillede. Simpel sommermad. Til lavede jeg en skyr-dressing med en lille klat hvidløgsøst i – den letteste vej til en god hvidløgsdressing, der ikke kommer til at smage ligeså spidst, som hvis man bruger friske hvidløg. Og det var lækkert. Rigtigt lækkert. I anledning af fredagen fik jeg endda også klemt et lille fingerbøl rosé ned, og så var min aften nærmest fuldendt. Det havde måske kun været bedre, hvis jeg havde kunnet spise det på terassen i sommerhuset, men ok. I can’t complain – og det var ikke sidste gang vi fik denne lidt opgraderede version af 80ernes rejecocktail;)

5 kommentarer

 • Emma

  Så godt du var til deres bryllup på instagram, men var det ikke en lidt dum ide at dukke op til bryllup i en HVID kjole?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, helt sindssygt dum ide.

   (which is why I didn’t do it.. come on altså).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Acie

  Jeg ville virkelig gerne høre lidt mere om din tur til puerto rico her i foråret. Hvad lavede I, hvor boede I, hvor spiste I, hvad skal man se, og kan du anbefale at tage dertil?
  Det kunne være fedt med et indlæg hvor du fortæller lidt mere om stedet og jeres tur.

  Mvh. Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det ser også rigtig lækkert ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..