Du læser nu
Jul på Kysten: Årets adventskrans..

Jul på Kysten: Årets adventskrans..

diy-adventskrans-guide-simpel-2-of-5

I sidste uge, inviterede jeg jer ind i den lille julestue på Kysten med den her lille film – i samme ombæring fik jeg faktisk lavet en adventskrans, som nu står klar til at blive tændt lige om snart. Jeg har holdt den helt simpel og lidt rustik, for sådan kan jeg bedst lide den slags:)

diy-adventskrans-guide-simpel-2-of-2

Selve den rustikke krans har jeg købt færdig på den lokale planteskole – jeg købte én magen til sidste år på en anden planteskole, så jeg fornemmer at det er nogen, der generelt ‘fåes i handlen’.

Lys og de små sukkulenter købte jeg samme sted, mens de små julekugler er fra Søstrene Grene. Derudover brugt jeg ståltråd til at binde kugler fast, og små træspyd til at sætte lys og sukkulenter fast.

diy-adventskrans-guide-simpel-1-of-5

Man kunne godt lave kransen selv, men det er jeg lidt for doven til – man sparer virkelig noget bøvl og baks ved at købe den færdig. Jeg gav 150kr for min, mener jeg, så det er naturligvis også lidt dyrere end at gå i krig selv, men så absolut en temperamentssag 🙂

diy-adventskrans-guide-simpel-1-of-2

diy-adventskrans-guide-simpel-3-of-5

I kan se hvordan jeg bruger træspyd til at sætte lysene fast i indlægget her – det er meget lige til 🙂 I det hele taget er det ikke ret svært at lave sin egen adventskrans, og når jeg tænker på, hvad de færdige varianter jeg så på planteskolen kosterv(600kr+), så synes jeg det er det time well spent 🙂

diy-adventskrans-guide-simpel-4-of-5

For mere inspiration til adventskransen kan I se forrige års (den havnede faktisk i et magasin.. uhlalaa) HER og sidste års HER.

Laver I også selv adventskranse mon?

diy-adventskrans-guide-simpel-5-of-5

 Kommentarer (13)
 • Hej Acie,

  Den er rigtig fin og enkel. Har du taget roden af sukkulenterne inden du har sat den på kransen (synes ikke jeg kan se roden)?

  Mvh. Kathrine

 • Sikke en smuk krans, Acie!

  Jeg laver min egen adventskrans hvert eneste år. Jeg elsker at gøre det selv, selvom resultatet ikke altid har været lige kønt 😉

  Førhen var det en traditionel grankrans med røde bånd og hvide lys.
  Nu pynter jeg en genbrugsskål i hvid keramik fra 80’erne (genbrugsfund) med mos, sukkulenter ligesom dine og små kogler fra min sommerhusgrund og så hvide lys.

  Meeeeen, jeg kunne godt fristes af de fine rosa lys, du har brugt.

 • Hvor er den blevet fin 🙂 Jeg elsker adventskranse, men må nøjes uden i år, for jeg har ikke rigtigt noget oplagt sted at stille den. Til gengæld HAR jeg fundet plads til skålen med juleslik. Man må have prioriteterne i orden, ved du!

 • Hvor er det en smuk adventskrans! Jeg laver også min egen hvert år, men i år må jeg desværre vente lidt med at få den lavet, da det er umuligt at finde julepynt her i Amsterdam, før vi er inde i december ):

 • Jeg er ret oldschool, og traditionsbunden når det kommer til adventskrans og juledekoration. Der skal være en grankrans (som jeg køber) og den skal pyntes med lilla lys (katolske julefarve) og en masse guld og bling 😀 Mine drenge synes også det er sjovest når den er way over the top. Vi havner ikke i Bo Bedre, men det er ren jul for os 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top