Du læser nu
Jeg har skrevet en kogebog <3

Jeg har skrevet en kogebog <3

forsideannonce

… Én lille én, ihvertfald. Og den er elektronisk og dermed ganske gratis. Det har altid været en lille drøm, at lave en kogebog – i perioder har Skjorten og jeg endda snakket om at gøre det sammen. Et slags fælles projekt. Et arkiv over vores fælles favoritter. Anyways – hér er første spæde spadestik, takket være GRAM.

For et par måneder siden delte jeg nogle af mine tip til tiden som nybagte forældre – herunder det der med, at forsøge at fylde fryseren med noget mad, så man let kunne gå på indkøb i egen fryser, når ens verden iøvrigt er blevet vendt helt på hovedet og lysten til at forlade matriklen er forsvindende lille.

Dengang lovede jeg også, at dele nogle af mine personlige ‘fryse-favoritter’ – og det er vi altså nået til nu. I løbet af de sidste par måneder har jeg, sammen med GRAM, brygget på denne lille e-opskriftsbog. Den kan I finde nedenfor. Det er en lille samling af 5 retter til fryseren – og så en lille bonus til sidst. Nogle af dem kender I i forvejen, andre er nye…

…. Og man behøver altså ikke, at være nybagte forældre, for at sætte pris på at have lidt hverdagsmad liggende i fryseren;)

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top