Du læser nu
#Lykkeglimt 17

#Lykkeglimt 17

Det har, helt ærligt, holdt lidt hårdt med det lille myr hér efter nytår – vi har kæmpet med søvnen og selvom jeg har messet “det’ en fase, det’ en fase, det’ en fase” for mig selv, så begynder man altså langsomt at gå op i limningen, når man ikke får sovet om natten.

Jeg kommer lidt til at gå rundt i min egen lille osteklokke og får ikke rigtigt registreret verden omkring mig. Og har virkelig svært ved at være kreativ, for slet ikke at nævne inspirerende – opad bakke, når man iøvrigt kalder sig selv ‘blogger’;) Nuvel – vi er på 4 gode nætter nu og selvom man er helt bange for at jinxe noget, så føler jeg mig som et nyt og bedre menneske…. Der igen har fået øje for de små fine ting i tilværelsen. De små fine øjeblikke. Sådan en omgang får derfor serveret hér:)

e2e474f9-0cb0-482e-b769-c147a709cf49[Weekend-hæng med mit lille hold – kaffe i koppen og store smil<3]

croissant[Tusind perfekte lag<3]

forstad-haveliv[Snedækket forstads-liv – jeg glæder mig til sommer, sol og leg i haven.. Men den frosne variant, står nu også fint dér i det kolde vinterlys]

hayu-launch [Til lancerings-event på nye Hayu reality streaming-tjeneste… Jeg er på barsel – og får (indrømmet) kværnet noget KUWTK og RHWBH;)]

lykkeglimt[Weekend-slaphed sans pants avec kaffe]

15aa7bf7-a815-4f96-9442-9be948240f94[Barselssættet fra den lokale – man skal ikke gå ned på avomadder;)]

nameit-body[Det er godt hun er så kær, når nu hun har sovet så dårligt om natten – svært at være meget irriteret på det der lille smil]

stenbidderrogn[Forår du er på vej! Stenbidderrognssæsonen har snart været igang længe og i år er den GOD!]

29adae95-1cc9-470e-b54d-82a8be002e9d[Mit lille myr er flyttet over i sin egen seng – lidt underligt og lidt dejligt på samme tid.. Det er det bedste at vågne om morgenen ved at hun ligger ovre og pludrer og griner med sig selv]

863ff98a-9d3a-446a-9cb3-1298c6ad758e[En mor umager sig med at gå i andet end leggings… Succesraten er pt ca 50%]

de3119f5-6242-4a97-afce-ad5d203f5227[Den lokale kirke på en smuk smuk vinterdag – vi krydser fingre for ligeså smukt vejr, når Cornichonen skal døbes]

 Kommentarer (16)
 • Åh lige i den kirke sagde jeg ja til min udkårne for et halvt år siden på en flot septemberdag. (Og lige nu er der en lille bitte blop i min mave, som jeg håber skal døbes samme sted en dag)

 • Åh hun ser altså så sød og smuk ud, din datter. Jeg håber, du får lyst til at skrive lidt mere om barnedåben, jeg synes det er svært at finde god inspiration til den, andet end invitationer. Vh Katrine

 • Er vi så heldige at der kommer et indlæg om jeres besøg af søvncoachen? Vi kunne også virkelig trænge med lang putteseance og opvågninger en gang i timen eller oftere hele natten, men jeg synes det er svært at gennemskue hvem der er noget værd og hvem der bare er tom luft og de gode råd jeg kender i forvejen…

  • Det er I – men I må lige være lidt tålmodige. Der er ikke gået en uge endnu, og det er lidt tidligt at sige noget meget definitivt om hvorvidt og hvor stor en succes/fiasko det har været 🙂

 • Hvor fint altså. Jeg er både døbt og konfirmeret i den kirke 🙂

  Forstår dig så sandelig mht. søvnen! Det er bare så skide hårdt, altså. Vi har kæmpet en brav kamp med både søvn og sygdom de sidste 8 måneder. “DET EN FASE, DET EN FASE, DET EN FUCKING FASE!”

 • Hej lyder måske lidt mærkeligt men vores datter har lidt fladt baghovede og går ikke længere inden hun ligesom din datter skal sove i egen seng 🙂 kan jeg spørge hvordan du har svøbt hende ved hovedet så hun ligger sådan mvh Melanie

  • Nej, slet ikke mærkeligt – jeg forstår udemærket din bekymring! Elise er en værre lille rullepølse, så det er slet ikke mig, der har gjort noget – hun lagde sig selv på siden og faldt i søvn. Mens du bekymrer dig om fladt baghovede, bekymrede jeg mig om, det mon var ok, at hun sov på siden – man bekymrer sig vist ligegyldigt hvad 🙂 #momlife

 • Jeg har fødselsdag 17.03 så jeg satser hårdt på sol 😀 Men hvis det regner så er det nogen andres skyld :p

  • Ja, den er simpelthen så fin og hyggelig. Vi havde ellers snakket om at skrive og bede om tilladelse til at få hende døbt i Kastelskirken, hvor vi blev gift, men så så vi Rungsted Kirke og forelskede os i den:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top