Du læser nu
December-læsværdigheder til weekendkaffen..

December-læsværdigheder til weekendkaffen..

  • Som forlængelse af vores snak om det med forbrug, miljø og at spille på egen banehalvdel, synes jeg at både denne leder fra Information slår hovedet på sømmet.. “Der må ikke gå identitetspoiltik i klimaet”
  • … Og, ditto, svarene til dette brevkasseindlæg, som jeg synes er spot on i bred forstand. “Man bør ikke moralisere over andres CO2-udledning. Ikke fordi den ikke er et problem, men fordi moraliseringen næppe har anden effekt end at afstive ens egen følelse af at leve rigtigt”.
  • Og på mere letbenet note – jeg synes den her finske indretningsbiks har så mange pæne ting og finder stor inspiration, selvom sagerne er til den dyre side (og jeg iøvrigt ikke er sikker på, om de sender til Danmark).. Men det koster jo ikke noget at kigge.
  • Planen for idag indeholder, blandt andet, en omgang af disse favoritsmåkager – jeg har ikke nået så meget andet i år og når det sikkert heller ikke. Men disse. De må bages. Ikke mindst, fordi min mand ellers ruinerer madkontoen ved at købe dem i Lagkagehuset for en mindre (* host *) formue. Tre poser småkager for 160kr, nu har jeg aldrig.
  • Ovenpå boligreportage i onsdags har jeg ikke kunnet lade være med at gå og drømme lidt om aaaalle de ting, vi (.. okay, jeg) gerne ville opgradere #HomeSweetKysten med. Noget af det vi har snakket om, er nye gulve i stueetagen. Jeg snakkede med boligjournalisten om det (altså, når man bruger en hel dag sammen, så kommer man jo vidt omkring), og han gav mig ret i, at de gulve vi har nu, formodentlig blot er de gamle undergulve.. Det ville også forklare, hvorfor vi har så abnormt høje dørtrin (… flere storestæer har lidt en frygtelig skæbne på den konto. Boligjournalistens inklusive.).. Lige nu drømmer jeg om dobbelt sildeben á la det her, men altså… jeg får nok lov til at drømme noget tid, haha.
  • Og i samme åndedrag – nogen, der har erfaring med ‘silestone’? Det skulle være pænt som marmor, men praktisk som granit.
  • Fin lille sag på Elle.dk om gode gaver til den nybagte mor på barsel – som ikke er nuttede små stykker tøj.
  • Den her glimrende og udtømmelige oversigt over forskellige julemarkeder landet over hos Femina – det kunne jo være, at familien skulle på tur i weekenden.
  • Skal der krøller i håret til julen fester? Så se med her.

Jo, det var listen. Og linksne. Byd endelig ind, hvis I selv er faldet over noget læsværdigt også.

Klem

 Kommentarer (2)
  • Silestone er mere praktisk men synes godt man kan se det ikke er rigtig marmor. Det er blankt i overfladen hvor marmor jo typisk er mat og så synes jeg heller ikke de har lavet et ‘mønster’ som fuldstændig ligner ægte marmor. For mig bliver det bare ret tydeligt at der er tale om marmor lookalike.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top