Du læser nu
Kalder-kalder, min indre 8-årige…

Kalder-kalder, min indre 8-årige…

Jeg er blevet bidt af en barn-agtig trend – eller jeg vidste ikke, at det var en trend, men når Elle siger det, så plejer det at være rigtigt.. Det startede allerede tilbage i oktober med den jeg viste frem her. Inden jul fik jeg så købt en anden perlesag (som jeg viste her), og kort inden skiferien røg den her zig-zaggede ven så med hjem. Jeg snakker naturligvis om hårbøjler! Den er købt i en lille biks på Gl Kongevej (der ikke har en webshop), men jeg synes, at de har et rigtigt pænt udvalg af lignende hos Glitter – jeg er særligt vild med denne og denne (reklamelinks).

Lige for tiden lever jeg i den (under den?) og den redder mine vintertørre klipnings-trængende lokker fra den værste misery. Instant smarthed – også selvom jeg får lidt vibes til dengang jeg var 8 år (og iøvrigt ejer af en virkelig flot navy blå velour hårbøjle. Gad vide om den stadig lever hjemme hos mine forældre?!).

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top