Du læser nu
#onsdagsønskelisten – i en lidt alternativ version..

#onsdagsønskelisten – i en lidt alternativ version..

Det er juli, og forhåbentlig er I mange der holder sommerferie – så i anledning af, at jeg forsøger at holde tøjforbruget på nul i juli, vil jeg dedikere denne omgang #onsdagsønsker til, netop, sommerferie. Og hvad man kan ønske sig af sådan én 😉

 1. Hvide sommerkjoler og mange af dem – jeg har hvad jeg skal bruge, men den her er fin og kunne ligeså vel have haft ‘Isabel Marant’ stående i nakken.
 2. Tid til at læse bøger. Eller lytte. Eller begge dele. Mine læseplaner skrev jeg om hér – siden da, er den her dumpet ind af min brevsprække som gave med et sødt kort fra forfatterinden.
 3. Jordbær. Mange jordbær. Danske jordbær.
 4. Store solbriller, ingen makeup og uglet hår. Det her par finder I her. 
 5. Store is. Med guf. Jeg kan godt lide banan og lakrids. Og chokolade. 😉
 6. Sommeraftner i haven med dem vi holder af. Venner. Familie.
 7. Iskold lemonade. Hjemmelavet for de ambitiøse (jeg delte en opskrift her), store bought for os andre;)
 8. Rejemadder og fiskefrokoster på landet. Måske det bedste jeg ved.
 9. At leve livet i slip-ins. Både fordi jeg ikke orker at tage rigtige sko på, men også fordi det hører sig sommeren til. De her er fra Flattered. Jeg tror jeg skal leve i mine Birkenstocks.
 10. Stråtasker. Store og små. Med krøllede kvitteringer og sand i bunden. Som det sig hør og bør. Jeg har købt mine i hhv Frankrig og på Mallorca, men de fås altså også herhjemme.

Jo. Det er mine onsdags-øsnker til vores sommerferie. Skjorten går først fra i næste uge og jeg synkroniserer min ferie med hans, så der går lige en uges tid endnu. Men derfor kan man jo godt glæde sig allerede 🙂 Hvad står der på jeres ønskesedler til ferien?

 Kommentarer (3)
 • Jeg elsker din liste – især stråtaskerne! Jeg leder med lys og lygte efter en erstatning for den nedslidte stråtaske, men uden held indtil videre…

 • Det lyder som nogle rigtig gode ferieplaner hos jer 😊
  Her står ferien på speciale, speciale og speciale indtil 1. september, hvor der er deadline. Også har jeg lige en lille måneds ferie i september, mens jeg venter på min sidste karakter. 😅
  September bliver en praktisk måned. Jeg har en terrasse, der sejler i ukrudt. Loftlamper, der har stået på gulvet siden november, der skal bores op.. en nyfødt baby hos en sød veninde, der skal besøges… afslappet specialefejring (forhåbentligt) på en pæn terrasse i start september. Dimission på universitetet den 13 september… og resten af tiden skal jeg vidst bare geare ned, og besøge veninder så meget som muligt, før jeg officielt bliver arbejdsløs og skal igang med at søge jobs pr 1 oktober-ish.. så jeg krydser fingre for en varm september, så jeg også kan nyde lidt dansk sommer 🤞🏻😊
  Indtil da er jeg limet til min computer 👩🏼‍💻 det bliver SÅ GODT og vildt mærkeligt, befriende, sørgmodigt, fantastisk og alt muligt andet blandet at aflevere speciale. Jeg har elsket mine 5 år på uni.. og nu slutter de, og verden er åben.. det skal jeg lige vænne mig til. 😊

 • Jeg kører også shoppestop i juli, så jeg er med på ferielæsning, rejer og rose (på havnen for mit vedkommende) og sommeraftener i haven – forhåbentlig de solrige af slagsen 🙂 Hav en dejlig sommer!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top