Du læser nu
Sweater weather og fra casual til corporate…

Sweater weather og fra casual til corporate…

Udgivet i samarbejde med O’Tay

Det skal, naturligvis, ikke være brok.

Men. Det var nu meget rart, at det liiige blev et par grader køligere, synes jeg.

Børnene sover bedre om natten, jeg har ikke konstant små svedperler løbende ned af ryggen og det er igen blevet tid til at afstøve samlingen af bløde sweatre. Sweater weather. My favorite.

Og som jeg skrev om for et par uger siden, så er jeg på en rejse mod en mere klassisk garderobe. Eller. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal kalde den. Men en garderobe med færre fejlkøb og færre ting i. Mere overskueligt. Mere mig.

Og jeg har erkendt, at jeg har det bedst i mere… ehr… klassiske looks!?

[I Hella cashmere-sweater og sorte slacks]

Jeg har alle dage været forfalden til blød strik og broderie anglaise. Og det ændrer sig nok ikke med det første. Så det er ikke planen, at lave om på dét. Planen er at blive skarpere på hvilke snit og kvaliteter, jeg synes spiller til mig.

Én af de ting, jeg er blevet bedre til, er at investere i sweatre af en ordentlig kvalitet. Sweatre i ordentlige materialer.

Cashmere, merino, uld mm.

Måske I kan huske min lille guide til at passe godt på, netop, den slags? 

otay-acie-corporate-og-casual-strik-cashmere[Gry med sløjfer i ryggen – find Gry på -40% her]

Og tilgengæld er jeg så blevet bedre til at styre uden om de strik-basser, der indeholder (for meget) akryl.

Det er ikke nemt, skulle jeg hilse at sige. Fx laver H&M sæson efter sæson, nogle utroligt pæne sweaters, som alle indeholder akryl. Og de er sygt flotte, når man står der med dem i hænderne i butikken og tænker “ahr, hvor galt kan det gå?”. Men svaret er altså galt. Jeg synes ikke de holder pænt. De bliver alt for hurtigt underligt fnulrede og grimme at se på.

Heldigvis er der flere og flere, der kommer efter at lave strik i ordentlige kvaliteter – der er meget ‘basis’ out there, og hér kommer O’Tay så ind i billedet, som dem der både har styr på kvaliteterne, men også på de fine detaljer.

Perleknapper, similiknapper, små flæser, fine hulmønstre, sløjfer ned af nakken.

Så det ikke kun er fine kvaliteter, men også fine designs.

rattan stol ilva cashmere trøje

otay-acie-corporate-og-casual-strik-cashmere

Jeg har skrevet om Stefanie og Vivian før – og om hjertebarnet O’Tay. Flere gange faktisk. Og jeg synes de er seje.

Jeg synes de har fundet et hul i markedet – et hul jeg selv har mærket. Jeg elsker mine O’Tay-sweaters. De er lige mig. Og de passer perfekt i min garderobe – og for de planer, jeg har for min garderobe.

Jeg elsker, at de fungerer lige godt med jeans og kaffekopper, som med slacks og ballerinaer.

otay-acie-corporate-og-casual-strik-cashmere

Udover de fine sweaters jeg har på på billederne her, så har jeg også et par andre favoritter – dem får I her:

Og så synes jeg også at slå-omkjolerne i cashmere er vildt fine – er bare bitter over, at de ikke er tilbage i min størrelse (men de er også på udsalg). Hvilket iøvrigt minder mig om, at er man i tvivl om størrelsen, så vil jeg anbefale at man sizer op fremfor ned<3

otay-acie-corporate-og-casual-strik-cashmere

 Kommentarer (8)
 • Vil du lave et indlæg med den “perfekte”, lille, klassiske sorte taske? Når man ikke har råd til en Chanel, men godt gad, man havde ☺️

  • Jo, det var da også en god idé! Er der nogen ‘krav’ til den? Skal den kunne rumme en computer fx? Eller er det fint med sådan en håndtaske-størrelse?

  • Jeg har kigget meget på den quiltede Darley taske fra mulberry, den synes jeg har nogle chanel-detaljer og er i god kvalitet 🙂

 • Apropos klassisk garderobe – hvor stor er din taske fra Chanel og hvor købte du den..? Og vil du måske på et tidspunkt knytte et par ord til taske-garderoben..? 🙂

  • Ja, det var da en god idé! Jeg tilføjer det straks på min to-do.

   Det er en maxi og jeg har købt den vintage. Min taske-garderobe var, når det er sagt, klart noget jeg brugte krudt (og dollaaaars) på pre-kids.

  • Ja tak. Gerne tasken til arbejde 😆Og den må gerne kunne holde til en cykeltur. Altså tasken skal kunne lukkes helt, så der ikke kommer regn i den 🙈

  • Copy! Jeg må på jagt! For egen regning landede jeg jo på en Balenciaga Velo (som jo betyder cykel på fransk) og en Givenchy Nightingale, for jeg synes de levede op til netop dét (plus skulderstrop, så jeg kunne have dem over skulderen, hvis jeg løb igennem en lufthavn eller lignende). Men jeg skal nok prøve at finde noget mere budgetvenligt også <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top