Du læser nu
Last minute inspiration til juleønskerne..

Last minute inspiration til juleønskerne..

Jeg delte mine første juleønsker allerede inden Black Friday, og varslede allerede da, at hvis jeg kendte mig selv godt, så ville jeg garanteret komme på flere ønsker undervejs, og rigtigt nok.. Så hermed et par tilføjelser til årets ønskeseddel… Omend gaverne de voksne imellem er mere eller mindre afskaffet hjemme hos os. Men ønske, kan man jo altid. Det sker der ik’ noget ve’;)
Derudover er jeg ved, at have endeligt styr på de julegaver jeg selv skal give. Jeg mangler lige at bestille de sidste på nettet, men det regner jeg med at få gjort i dag.
Er I ved, at være i mål med julegaverne?
Psssst – mangler I ekstra inspiration til skjorterne i jeres liv, så har jeg tidligere delt Skjortefars ønskesedler. Jeg har ikke fået gjort det i år (men gør det gerne, hvis det stadig kan være relevant, her på falderebet?). I kan finde tidligere lister HER, HER og HER.

Listen indeholder reklamelinks

 1. Jeg tager tilløb til at investere i Cathrine’s Bread Challenger. Jeg er totalt bidt af det der surdejs-bageri, og drømmer om alt det ‘rigtige’ udstyr. Pt bruger jeg en stor støbejernsgryde, jeg fandt i den lokale genner, men den er tung og uhandy, og jeg har så sent som for 21 minutter siden brændt mig på ovnen, som følge heraf. Avs, det kan mærkes når den er 280 grader.
 2. Efter Sue Long (i hvid!) af uvisse årsager ikke produceres længere, har jeg fundet en ny ven i MbyM’s lange hvide basistoppe.
 3. Et ophold på Lille Ro med min mand.
 4. Klassikeren over dem alle, når det kommer til bodylotion (også et godt gavetip til mormor og svigermor!)
 5. Pæn pæn pæn lille boucléjakke – god til både slacks og jeans.
 6. Anettes Ansigtscremen med A-Vitamin
 7. Pæne grove støvler i army ruskind
 8. Synes den her vase er så pæn, så pæn…
 9. Jeg er til falds for smarte hår-gadgets (og mangler virkelig ikke flere, så altså – tilbage til det med at der ikke sker noget ved at drømme). Den her bliver rost til skyerne af ca. alle de amerikanske beauty-Youtubere, og jeg har ikke troet den kunne fås herhjemme. Men så spottede jeg den pludselig hos Elgiganten. 
 10. Et årsabonement til lydbøger – Mofibo, Bookbeat, Podimo eller hvad de nu allesammen hedder. (with that being said virker min kode vist nok (??) året ud. Jeg får ikke en klap for at I bruger den – Detaljerne delte jeg i indlægget her)
 11. En klassisk rød læbestift – fx den her fra Lancôme.
 Kommentarer (5)
 • Hårdimsen fra Revlon er SÅ så god. Jeg købte den for et år siden. Den slider håret helt vildt, men sikke en volumen

 • Hvis ikke der gemmer sig en Challenger under juletræet, så er den investeringen værd! Jeg måtte også selv tage tilløb… for hvor stor en forskel gør den egentlig? En rigtig stor én, skulle jeg så lige hilse at sige. Den er tung, men dejlig nem at få ind og ud af ovnen og jeg har ikke brændt mig en eneste gang efter jeg skiftede gryden ud med min challenger. 100% pengene værd!

  • Sådan, Mia Malene! Jeg elsker, at min Challenger-begejstring er delt af andre – tak 🙂
   Acie, jeg kan så godt forstå, at du ønsker dig den. Den er også fantastisk. Challenger Bread Pan løftede virkelig min surdejs-bagning til helt nye højder (og gjorde den langt nemmere). Netop derfor knoklede jeg for, at den kunne blive endnu lettere til gængelig for alle andre 🙂 Tak fordi du deler!
   Jeg krydser for, at den ligger under dit juletræ i år. Så kan du også løbe afsted som vinderen af “årets tungeste julegave” 😉

 • Åh, Lillero er fantastisk!
  Er selv surdejs entusiast, og lige med challenger’en så er den altså ikke en let-vægter (det er jo støbejern). Mener det er i knap 10 kgs klassen, og så vægten for dejen oveni.. Brænder mig hele tiden, så har ønsket mig brandmandshandsker i julegave 😀

  • Nej, jeg fik da også formuleret mig dårligt. Problemet mest støbejernsgryden er mest at den er enormt uhandy og i kombination med tyngden er det en virkelig sløj kombi 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top