Du læser nu
Februar-listen: en sommerhustur, pension, et karbad, frokostambitioner og Whiskey Sour.

Februar-listen: en sommerhustur, pension, et karbad, frokostambitioner og Whiskey Sour.

Jeg siger det samme hvert år, når vi kommer til februar, men Gud, hvor er jeg glad for, at januar er et overstået kapitel. Jeg er virkelig ikke en januar-person. Omend jeg synes, det har hjulpet meget på moralen i år, at vi har haft sne og sol – kan I huske hvor frygtelige December var? Regn og mørke i tusind år. Januar har været lysere og det hjælper på alt. Og så stammer mit indædte januar-had jo også fra at jeg i 2017 og 2019 brugte store dele af netop januar på at have det absurd dårligt, så nej. Januar og mig, vi er ikke gode venner.

Februar og jeg, derimod, uhlalalaaa. Det er en anden snak. Måske fordi Februar altid (.. under normale omstændigheder) rimer på skiferie, og kan man andet end at glæde sig over en måned der briner én alpesol, skarpe sving i sneen, store kolde fadøl, frisk luft, røde kinder og gode minder? I think not.

Men sådan bliver det naturligvis ikke i år.

Til næste år. Det er drømmen.

Og istedet må vi jo findre andre måder, at gøre Februar dejlig på.

 

Og i Februar vil jeg gerne:

… Komme igang med Projekt Garderobeglæde, som beskrevet i indlægget her.

… Gå ture. Flere ture. Jeg går ikke længere med barnevogn on a daily basis, så nu skal jeg minde mig selv om, at komme ud og få lidt frisk luft i disse tider.

Læse bogen “Hvis vi vil”

… Fortsat umage mig med at få rigtigt tøj på – nogle dage…

… Nyde at dagene bliver længere.

… Tage i sommerhus et par dage i vinterferien – et lejet ét af slagsen for familiehuset på Enø er blevet tømt og bliver revet ned i starten af marts. Det skal jeg også have fortalt mere om 🙂

… Få taget mig sammen til at få farvet brynene i hjemmesalonen De er forsvundet. Slet og ret. Og nu må der gøres noget.

… Få skrevet et par indlæg om pension. Det er på listen. Og jeg er igang. Og kollagen. Også det. Jeg går fortiden og lytter til “Collagen” af Jerk W Langer og Karen Lyager for at blive klogere.

… Få taget mig sammen til at pille lyskæder ned. Nu må det vist være tid.

… Fortsætte mine surdejsbedrifter og jagten på det flotte ‘ovenspring’. Utroligt at det kan være så svært. Utroligt at man kan blive så grebet af det.

… Tage et karbad. Alene. Det har jeg ikke gjort siden august 2019.

… Blive lidt bedre til at spise frokost. Og planlægge at spise frokost, så vi faktisk har noget frokost-agtigt i køkkenet. Det bliver liiiidt for tit bare en skive brød med smør. Suk.

 


Månedens outfit:

Avs, den var værre. Jeans (fremfor leggings), skjorte, strikvest og støvler. Det må være ambitionen.

 


Månedens cravings:

Stenbidderrogn, Norlunds “Whiskey Sour”, bland-selv slik, en tur i biografen, frostklart solskinsvejr og en tur i svømmehallen.

 


Månedens de-clutter:

Tørvare-skabet i køkkenet. Det sejler.

 Kommentarer (2)
  • Månedens de-clutter; jeg er vild med begrebet! Jeg blev virkelig inspireret af dit indlæg om garderobeglæde og pointen med, at pengene allerede er spildt. Jeg har (ret meget!) tøj hængende, som jeg egentlig synes er gode køb, men som jeg ikke har gået med i 4-5 år… Så jeg vil sortere (igen-igen) og sælge voldsomt ud i februar og 28. februar ryger resten væk i en giv-væk-runde eller måske har genbrugsbutikkerne fået åbnet igen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top