Du læser nu
Et bryllup fra brudens POV – del iii

Et bryllup fra brudens POV – del iii

acie-bryllup-italien-3-of-3

Ok – jeg har brugt det meste af weekenden på endelig, at få skrevet del 3 af fortællingen om et bryllup fra brudens POV. Den er lidt overdue, men januar og februar har været lidt hårde ved mig<3 Har I ikke læst del 1 og del 2, så skal I starte dér – I kan finde del 1 lige her og del 2 lige her. Go’ læsning, d’damer!

mads-christine-4-of-344[Søndag kl 15:53: Vi bruger hele eftermiddagen ved poolen – efter en dag på farten og gårdagens mange begivenheder og nerver, er det rart, bare at kunne slappe den i solen, og jeg nyder hver eneste sekund]

acie-bryllup-italien-38-of-41 acie-bryllup-italien-28-of-41[… det lyder måske fjollet, men noget af det jeg havde set allermest frem til, var netop disse dovne timer med vores venner langs poolen…. Proseccoen flyder i en lidt strøm, solen skinner, mine pool floats er en stor succes og doven lounge-musik pumper ud af vores medbragte højtaler. Den er fra Ultimate Ears og er vitterligt en af vores bedste bryllups-anskaffelser – den er vand- og stødsikker og dermed helt oplagt til et poolparty..]

 acie-bryllup-italien-1-of-1acie-bryllup-italien-1-of-3[Søndag kl 18:38: Vi har brugt hele eftermiddagen langs poolen, mens vores gæster er blevet indkvarteret på deres værelser. Og mens vi har dovnet den langs poolen, har slottets personale dækket op til første aftens pizza-party i den fjerne ende af gården.. Vi har bestilt rød og hvid-ternede duge, friske krydderurter på bordene, lokale vin, salater, cold cuts og selvfølgelig pizzaer til den afslappede rehearsal dinner]

bryllup-5-of-24

[Søndag kl 20:04: Det er en hyggelig aften. Præcis som vi har drømt om. Den lokale vin serveres i karafler til høflig selvbetjening og stemningen er god, afslappet og fuld af kærlighed. Vi skåler igen og igen. Det er første gang vi har vores gæster samlet efter ankomst til Italien, og jeg bliver helt rørt over, hvor mange, der har taget den lange vej for at være med til at fejre os… ]bryllup-4-of-24

[… og mens vi mingler rundt mellem bordene for at få skålet med alle, kommer pizzaerne flyvende i en lind strøm fra køkkenet. Gennem de åbne fløjdøre kan vi se dem blive lavet af og taget ud af den varme pizza-ovn inden de flyver direkte ud på bordene… Ved 23tiden er der opbrud. Folk er trætte ovenpå den lange dag, og det er vi også selv. Et par enkelte af Skjortens venner, bliver hængende på gårspladsen og drikker øl til langt ud på natten, men jeg takker af og går i seng – der venter en stor dag imorgen..]

acie-bryllup-italien-5-of-41

acie-bryllup-italien-3-of-41

acie-bryllup-italien-2-of-41

[Mandag kl 07:32: Jeg vågner samtidig med solen og står et par minutter i vinduet fra vores værelse og kigger ned på gårdspladsen. Det virker som om hele slottet sover, og jeg må knibe mig selv lidt i armen, for at være sikker på, at det hele ikke er en drøm. Tænk at stå hér. På et 1000 år gammelt slot i Toscana i solopgangen. Inde bag murerne spredt over slottet ligger alle dem vi holder allermest af og idag – idag skal vi holde fest… vores livs fest]

acie-bryllup-italien-2-of-3

[Mandag kl 10:21: Vi har spist morgenmad sammen allesammen.. Det er hyggeligt – folk kommer dryssende lidt efter lidt og slår sig ned med en kop kaffe på gårdspladsen. Snakker på kryds og tværs og ligner nogen, der har sovet godt… Vi har ikke lagt nogen planer for dagen, men har inkluderet flere aktivitetsforslag i programmet, så mange tager på ture. Til Firenze eller rundt i området. Skjorten forskansker sig på værelset. Han skal renskrive sin tale til mig, og virker mere nervøs end jeg har set ham nogensinde før. Det er sødt. Selv går jeg igang med at pynte op. Jeg får god hjælp og har planlagt det meste hjemmefra, men guirlanderne skal jo lige hænges op, ballonerne pustes op, skiltene sættes op og og og…]

acie-bryllup-italien-18-of-41bryllup-19-of-24 bryllup-11-of-24acie-bryllup-italien-15-of-41acie-bryllup-italien-10-of-41acie-bryllup-italien-9-of-41

[Mandag kl 12:42: Det meste af formiddagen ender med at gå med pytning.. Der er egentlig ikke så meget, men vi har nok taget det italienske tempo til os allerede og der bliver holdt mange pauser med snak undervejs på gårdspladsen… Jeg skrev iøvrigt et indlæg om det færdige pynt-resultat til de af jer, der ikke har læst det endnu – det kan I finde her]

mads-christine-6-of-344 mads-christine-5-of-344mads-christine-12-of-344 mads-christine-9-of-344

 [Mandag kl 14:02: Vi er igen havnet ved poolen, og flere og flere støder til vores lille poolparty, som de kommer retur fra diverse udflugter. Der er igen gang i Proseccoen og den dovne loungemusik. Det er perfekt, og alt hvad jeg nogensinde havde drømt om.. Jeg nyder hvert minut og glemmer helt tiden…]

christine-mads-34-of-347

christine-mads-28-of-347

[Mandag kl 17:22: Jeg kommer for sent fra poolen – jeg har aftalt med vores fotograf, at han skulle dukke op kl 16:30, og da jeg daffer op fra poolen kl 16:52 står han og venter på gårdspladsen… Han er cool – ingen problemer. Jeg lover at skynde mig og råbe, når jeg er klar til, at han kan komme op og tage billeder]

christine-mads-36-of-347  [Mandag kl 17:53: Jeg får lynhurtigt været i bad og håret bliver krøllet og orndet på rekord-fart. Jeg har øvet mig hjemmefra og ved præcis, hvordan det skal håndteres;) Makeuppen går også lettere end jeg har forventet. Selv den flydende eyeliner arter sig og det lykkedes mig (for første gang nogensinde) at få lavet to helt ens vinger i første forsøg. I’m on a roll!] christine-mads-241-of-347christine-mads-31-of-347 christine-mads-246-of-347

[Mandag kl 18:12: Jeg har fået selskab af mine brudepiger, der hjælper mig med den sidste klargøring. Stofknapperne knappes i ryggen, makeuppen tjekkes, jeg får hjælp til at sætte perlespændet i nakken helt rigtigt og til sidst hjælper de mig med at få blomsterkronen på.. Jeg skal mødes med Mads i slottets tårn kl 18:15 og jeg er spændt – han ved godt, at der en ny kjole, men jeg tror ikke han forestiller sig, at det er en ny brudekjole. Hvor mit brudelook i Danmark var under hensyntagen til hans ønsker (og det der magiske øjeblik, når kirkedørerne går op), så er mit italienske look i langt højere grad mit eget projekt.. Og blomsterkransen er en beslutning jeg har taget i sidste øjeblik hjemmefra – jeg er i tvivl om min klassiske mand, vil synes jeg ligner et fastelavnsris, men nu har han jo sagt ja, så jeg gir’ den fuld skrald, med blonder, slæb, perler og blomsterkrans…

Mit hjerte hamrer, da jeg stavrer op af trapperne til slotstårnet. Det er næsten ligeså spændende som i kirken et par dage i forvejen. Jeg glæder mig til at se hans ansigtsudtryk, når han ser mig.. Jeg stopper et øjeblik på sidste trappeplateau og tager et par dybe vejrtrækninger inden jeg går op af de sidste trin. Ok –  I’m ready!]

…… Ooooog – det må vidst være dét for dette afsnit. Jeg satser på, at del 4 kommer lidt hurtigere end del 3 gjorde det, så hang tight 😉

Billederne i indlægget er taget af Christina, Cathrine, Emily, mig selv og Funkybird Photography

 Kommentarer (4)
  • Hei! Har aldrig været inde på din blog tidligere, men EI! hvor flot løsning i havde på jeres bryllup! Nu har endt med at tjekke ud alle indlæg..hehe.. LOVE! Vi vil også meget gerne til udlandet og giftes, men aner ikke hvordan det hele skal arrangeres. Nu er jeg lidt klokere, og glæder mig max til indlæg nr 4 😀

  • Hvis jeg en dag møder en, som finder på at fri til mig, vil jeg drømme om et bryllup som dit. Wauw, hvor lyder det helt igennem skønt! 🙂
    Jeg forstår godt, hvis du ikke vil svare på det, men hvis du ikke har noget imod det, vil jeg gerne spørge, hvad sådan et bryllup mon løber op i?

  • Det er såååå hyggelige og fine indlæg. Må man spørge, om du vil ud med navnet på den fine Ridderborg?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top