Du læser nu
10 tirsdagstanker

10 tirsdagstanker

helligdagshygge-hjemmebagte-hveder0affiliate-bar-1

 • … Det er St. Bededag på Fredag. Eller St. Hvededag om man vil. Jeg bager gerne hvederne selv og synes i al beskedenhed, at jeg har fundet opskriften på de allerbedste af slagsen. Den finder I HER.
 • … Jeg er helt floored over jeres søde kommentarer til DET HER indlæg.  Og virkelig glad for, at nogle af jer, der sidder i selv samme lige nu, virker til at kunne bruge det til noget. Det var lige dé jeg håbede på <3
 • … Min shoppemojo er on fleek for tiden – seneste erhvervelse (for ca. 17 minutter siden) er den her sag og den er (needless to say) virkelig fin irl. Er det sommer snart?
 • … tydeligvis, nej.. Vi får besøg af Cath, Chris og deres mænd på torsdag og et kort øjeblik drømte jeg om GinTonics på altanen (.. eller.. tonics, ihvertfald) indtil jeg så at vejret lover 9 grader og regn. Tsk.
 • … Har I set Frida & Sofi Fahrmans kollektion for Ellos? Den giver mig lyst til at tage til Positano igen, sidde under citrontræer, spise friske søde, bløde figner og køre rundt ad små snørklede bjergveje i cabriolet med tørklæde om håret om min mand i hånden. Igen.
 • … Jeg ryddede ud i garderoben i weekenden. Fik sorteret alt og sendt 3 store kasser til opbevaring med ‘pre-pregnancy tøj’. Har sjældent været selvtilfreds og følt mig så accomplished. Tænk, at der ikke skal mere til.
 • … Er der ikke én af jer, der kan anbefale en god spotify-playliste med arbejdsvenlig musik? Jeg er kørt så uendelig træt i mine egne bud…
 • … Jeg har netop fået den hvide Zara top hjem fra DET HER indlæg og vil lige give den mine varmeste anbefalinger med på vejen. Man kan dog godt gå en størrelse eller 2 ned. Hvis I vil se den in action, så lagde jeg den på min story imorges. Find mig som @acieagurk. 
 • … Før vi vidste om Cornichonen var en pige eller en dreng, sagde Skjorten hele tiden at “ligegyldigt hvad var det ihvertfald en fodboldspiller” (#mandekommentar.. * indsæt hovedrysten *). Jeg er, however, blevet tilbøjelig til at give ham ret. Den lillle dame holder timelange straffesparks-konkurrencer on a daily basis. Inden jeg oplevede det selv, tænkte jeg, at det simpelthen måtte være det mest syrede at opleve, men nu synes jeg kun det er hyggeligt. Og lidt rart. For så ved man jo, at hun har det godt<3
 Kommentarer (8)
 • Åh, jeg håber det er mig, der er den Marianne 😀

  Hvor ser de lækre ud, de hveder, er vist nødt til at prøve den opskrift! 😍

 • Åhh, det billede er så fint, og jeg vil så gerne lære, hvordan man skaber sådan en baggrund. Kan du give mig et praj om, hvilket ord jeg mon skal Google, hvis jeg vil finde en guide?

 • “Chill hits” på Spotify, perfekt arbejdsmusik med alt det lækre musik man gerne vil høre

 • Helt off-topic – kunne du måske fristes til at lave et lille indlæg om prenatal vitamins og noget i den dur?

 • Havde helt glemt store bededag var nu allerede! Havde også et akavet øjeblik med min chef i dag da jeg arbejdede over hvortil han siger “så får du bare det før fri fredag”, mit svar var det tørreste ja. 2 timer og 48 minutter efter måtte jeg smide en SMS til ham og fortælle at hans joke først nu var feset ind 😳

  • Fnis, det er sjovt 😀 With that being said er jeg også blevet inviteret til intet mindre end 5 møder på fredag.. “Øhh hallo peeps – it’s a holiday!”.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top