Du læser nu
Måske det dummeste jeg har købt i år…

Måske det dummeste jeg har købt i år…

… eller heck. Måske bare det dummeste jeg har købt, punktum. Og allerede nu, må jeg undskylde dette indlægs lidt letbenede natur – men det er jo sommer og måske endda også ferie, for nogle af jer, så jeg tillader mig altså lige, at… well… slå sommer-hjernen til.

Og on that note – se lige den her fjollede sag. Jeg kunne slet ikke styre mig, da jeg så den og vidste straks, at den måtte flytte ind på mit ‘dameværelse‘. For bliver man mon nogensinde for gammel til lidt kitschet lampe-værk? I think not. Jeg gør ihvertfald ikke;) Den er fra Tiger og det var egentlig Ditte, der tippede om den på instagram.

Og nu står den altså dér og pynter, men jeg iøvrigt bedriver dagen i selv samme værelse – med at pakke. Mindre end jeg nogensinde har pakket før, for pludselig skal jeg dele transportmiddel med en anden dame, og jeg kan godt fortælle jer, at hun ikke er typen, der rejser let. Puha.

Jeg har tidligere delt pakkelister til både storbyferien og den lange ferie, men solferien har jeg altså ikke været omkring endnu. Måske en idé til et sommerindlæg<3

 

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top