Du læser nu
Januar-listen og en familiekalender I kan downloade og printe..

Januar-listen og en familiekalender I kan downloade og printe..

Første dag på det lille hjemmekontor og jeg sidder med en kop kaffe og lyden af slyngevuggen, der bopper i baggrunden. Elise er på playdate hos sin kusine og den lange er på arbejde. Så der er fred og ro. Endelig. Det har været en rigtigt dejlig juleferie – men phew, hvor er der også knald på, med sådan to små:) Det var den der undtagelsestilstand, jeg nævnte i sidste indlæg….

Og januar er lidt sådan en røv-måned. Sidste år, var jeg ved at krepere i januar. Og februar. Og marts egentlig også. Men det handlede langt henad vejen om, at jeg lå med hovedet i tønden fordi Carlsen gav mig en lidt hård medfart i de første måneder. Nåede et absolut lavpunkt, da jeg kastede op på toilettet på Fisketorvet en klam og grå januar-dag. Føj.

Dér er jeg heldigvis ikke i år, så jeg håber, at januar og jeg kan få helet vores anstrengte forhold lidt. Jeg vil ihvertfald gøre mit – og inden jeg kaster mig ud i planer og ønsker for januar, så får I lige et link til download og print af en familie-kalender, jeg har strikket sammen (.. hvilket fik mig til at mimre lidt og tænke på første gang jeg lavede en kalender – behovet har ændret sig lidt siden da), som jeg varslede for et par uger siden.

Den kan printes på en helt almindelig laserprinter, er ikke noget særligt (men jeg manglede selv en) og så har den 5 kolonner, for det var lige dét jeg selv skulle bruge, men man behøver jo ikke bruge dem alle.

I kan downloade den her.

.. Og så tilbage til januar-listen.. I januar vil jeg gerne: 

💖Få frisk luft… Også selvom det måske er gråt og kedeligt.

💖Stresse mindre… November/December er altid lidt for travle – det mærkede jeg både i mit gamle job, men i særdeleshed også i mit nuværende. Der er langt mere ro på min januar, og jeg ser frem til nogle rolige barselsdage, hygge med min mødregruppe og langsomt tempo.

💖Pakke kufferter… Ja, hurra! Vi skal på ferie. Men først i starten af februar – til sol og varme. Det glæder jeg mig til. Det var en aftale vi indgik på et tidspunkt i november – den lange har arbejdet a l t for meget siden Carlsen blev født og vi trænger til noget slap familietid sammen. Ferien i februar er vores lys for enden af tunellen.

💖Prøve at dyrke lidt hjemmeyoga… Egentlig vil jeg allerhelst i svømmeren, men det er lidt svært med ham den lille, så det må vente. Men jeg føler mig så stiv i alle led. Og så spændt i alle muskler. Måske sådan lidt hjemmeyoga kan hjælpe med at løsne lidt op? Del endelig, hvis I kender gode programmer til den slags.

💖Få ryddet lidt ud i ungernes tøj.. De vokser jo som ukrudt begge to… Og så må noget videre, så der er overblik i de smås skuffer, når nu hverdagen ruller.

💖Til damemiddag… Uden børn. En veninde har fødselsdag, og jeg glæder mig til en indsprøjtning mig-tid med nogle veninder, et glas vin og lidt damesnak. Også selvom det føles lidt weird at skulle noget uden en baby. #harjegglemtnoget

Januar er altså lidt en slap måned. Vi har ikke det store på tapetet, men ovenpå en über-social december, så gør det mig ikke det mindste, at der kommer lidt mere ro på. Faktisk trænger jeg lidt til det. Føler næsten jeg har sociale tømmermænd.

Månedens cravings: grøn mad, solskin, en tur til frisøren,

Månedens outfit: de her jeans, de her ankelstøvler, den her oversize skjorte, blød strik (synes alt fra O’Tay er pænt), vinterfrakke og hårbøjle (den på billedet er favoritten for tiden)…

Hvad har I mon af januar-planer?

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top