Du læser nu
April-listen: hjemme-date night, brownie-bagning, grillmad og liiiidt mindre sukker…

April-listen: hjemme-date night, brownie-bagning, grillmad og liiiidt mindre sukker…

Ja, det er jo ikke fordi, at marts ligefrem blev som nogen af os havde forventet, så jeg kunne ikke lade være med at smile lidt af min egen marts-liste. Tænk, hvis man havde vidst, hvad vi havde i vente. Vi skulle have været på skiferie, først og fremmest. Sådan blev det ikke. Istedet kom vi på “Corona-ferie” og Guderne skal vide, at der ikke er ret meget ferie over dét koncept, #amirite ?! 😉

Men men – nu vender vi bladet til en ny måned og det føles rart, at kunne lukke marts bag os. Det var en skør og også lidt skræmmende måned, synes jeg. Nu må vi fremad mod foråret og lysere tider, i mere end en forstand.

Så hermed april-listen:

Få ordnet vores terrasse… Den ser unægteligt noget trist ud for tiden, så den trænger til en overhaling. Møblerne er ved at rådne og krattet er ved at spise det hele. Der skal ryddes ud og ordnes – og en tur på planteskolen må det blive til. Jeg har hørt rygter om, at de danske gartnerier har problemer med at de er ved at drukne i alle de planter, de pga Corona, ikke har kunnet afsætte til hele Europa.

Invitere min mand på hjemmedatenight… Det trækker hårde veksler på parforholdet med sådan en omgang her. Vi får kabalen med børn og arbejde til at gå op, men der er ikke meget tid til os. Det må være på tide til en hjemmedatenight. Med vin. Masser af vin.

Grille… Ja sgu! Skal vi ikke allesammen ud og grille lidt i april? Indvie sæsonen? Med hotdogs eller burgere eller andre gode grillklassikere.

Prøve at lade være med at sumpe alt for meget rundt i leggings… Barsel OG lockdown – hvorfor skulle man tage noget som helst andet på end stretch!? Well… Fordi det føles godt. Synes jeg, ihvertfald. Så jeg vil lige stramme mig lidt an.

Bage et surdejsbrød med succes… Jaja, Instagram er gået surdejs-amok og jeg forstår det godt. Noget skal vi jo kaste vores engagement over. I april håber jeg, at kunne bage mit første brød med succes. Det er lidt sværere end ‘bare’ at bage boller.

Forhåbentligt kunne se nogle af vores nærmeste igen… Jeg savner mine forældre og jeg savner Pix&Nix og jeg savner min storebror og svigersøs. Og jeg savner mine veninder. Måske bliver det ok i slutningen af april? Hvis Mette siger vi gerne må?

Lancere mit nye site… Det sagde jeg også i marts, men well… then Corona happened, og alt blev forsinket. Både fordi min egen arbejdstid forsvandt som dug for solen, men også fordi dem jeg nu får til at hjælpe mig med den slags, også pludselig havde andre ting at se til.

Spise lidt mindre sukker… Det kan jo ikke blive ved på den her måde, lockdown til trods.

Få malet Elises legehus… Vi har været igang med at klippe det fri for krat og malingen er købt. Nu skal der “bare” renses ned og males.

Spise påskefrokost… Bare os selv. Lakserillette, æggesalat, fiskefileter og REJEMADDER, naturligvis;)


Månedens outfit:

Mine nye ‘skind’-leggings fra Mette, hvide skjorter, blød strik og sneakers når jeg ruller vogn. Og solbriller. Åh, lad os håbe at forårssolen hopper med ind i april!

Månedens cravings:

Familietid (med andet end min egen lille familie),  grillmad, brownie, hvidvin, ballerinaer, venindetid (now more than ever) og kaffepauser på havetrappen.

Det var listen – hvad mon I vil bruge april på, når nu den ser lidt anderledes ud, end vi er vant til?

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top