Du læser nu
Den ene ting jeg fortryder fra mit bryllup…

Den ene ting jeg fortryder fra mit bryllup…

… er heldigivis en bagatel. Ha. But still;)

Men guys. Mine brudesko. Det skulle jo have været et par Manolos. Ik’?!

Istedet blev jeg – kortvarigt – ramt af fornuft og bestilte et plain par fra Asos, som jaja og bevares, var fine, men som nok også var lidt kedelige.

De kan ses i dette indlæg.

Inden da, var jeg adskillige andre par igennem. Et par fra Valentino – som var et halvt nummer for små (hulk). Se dem her.

Og et par fra Jimmy Choo, som var et par centimeter for høje og dermed med indbygget risiko for at stavre ned af kirkegulvet (possibly falde) slæbende på 10kg kjole og adskillige meter slæb on top. No thanks. Se dem her.

Så på den vis var dem fra Asos klart det rigtige valg.

Men også det kedelige.

Drømmen var egentlig et par Hangisi med en moderat hælhøjde på 8cm. Helt perfekt til mig på sådan en lang stående dag.

Men den lange har aldrig været begejstret for det store flashy spænde på snuden. Tsk.

Og det fik mig så til at vakle.

Men NO MOOOORE.

Det har været på listen i årevis, og nu tog jeg mig endelig sammen.

“Sikke en fin bryllupsdagsgave han har givet dig”, var der flere der konkluderede i min inbox på insta, da jeg viste dem frem. Men nej nej – han skal ikke have lov til at tage den mindste smule credit for dem.

Mine Manolo Blahnik ‘Hangisi’ i den flade version – og i farven “Champagne”, for kunne det være anderledes?

Jeg har været meget i tvivl om de skulle være flade eller høje. Men som en veninde fra min MG skrev, da jeg smed dette vigtige eksistentielle spørgsmål ud i gruppe-sms’en: “Jeg har 4 par Valentino-sko i garderoben. De to flade par er næsten slidt ihjel. De høje fremstår ubrugte”.

Fair point fra en connaiseur.

De høje må jeg investere i, når jeg en dag er færdig med at løbe rundt efter små børn med suicidale tendenser så snart de ser en stikkontakt, trappe eller andet de kan sætte livet på spil med.

Og jeg er jo også en flats pige. Sådan generelt.

Så nu glæder jeg mig til at bruge dem. Til gode middage, juleaften, nytår og den slags nu til vinter – med tætte sorte strømper og sorte kjoler. Og til sommer til bryllupper (hvis det nogensinde bliver os forundt igen), barnedåb og sommerfester – med bare ben og sommerkjoler. Jeg tænker at, farven kan klare begge dele.

Og lidt om praktikken: Manolo Blahnik fås hos Luisaviaroma her (reklamelink), men jeg kunne ikke finde dem i min størrelse og ej heller i den farve jeg gerne ville have. Så jeg skrev til MB kundeservice, og de kunne hjælpe med at få dem sendt fra butikken i London. Det var meget smertefrit og tog ca. en uge fra jeg havde overført pengene til de stod foran min hoveddør.  

 Kommentarer (14)
  • Du er så #goals agurk 🙂 Jeg synes virkelig også custommade laver fine sko… Dem kunne jeg godt blive gift i 😉 Men super fint ikke at have for

  • Jeg har købt dem i den blå farve til mit bryllup næste år. Fandt dem ved Kenza sko til kr. 2800. Så mit “noget blåt” er klaret og det er praktisk fordi min kommende mand ikke er super meget højere end mig samt en elegant reference til SATC som vi har set sammen

  • Wow, hvor er de smukke! De er helt perfekte til når jeg engang skal giftes. Så de er hermed noteret 😉

  • Dem er jeg sikker på at du bliver glad for! Champagnefarven er så pæn.
    Jeg har også drømt om et par hangisi i ÅREVIS, godt nok bare i grøn! Så da jeg var i Barcelona i Januar slog jeg til. Manolo Blahnik er fra Spanien og jeg blev enig med mig selv om, at det måtte være verdens bedste souvenir
    Jeg købte de helt høje og fortryder ikke et sekundt. I min optik er det verdens flotteste sko, især pga. den flashy spænde haha. Når jeg en dag skal giftes, har jeg også besluttet mig for at det skal være skoene.

  • Okay det er sjovt, jeg havde PRÆCIS de samme sko fra Asos til mit bryllup, og jeg var SÅ tilfreds med dem. Så diskrete og stilrene, synes jeg selv, men det hører nok også med til historien at min kjole havde jeg selv syet i det fineste silke og med nogle detaljer som skoene ikke skulle stjæle fokus fra 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top