Du læser nu
Garderoberegnskab á la maj..

Garderoberegnskab á la maj..

Så blev det tid til endnu en måneds forbrugsoversigt – eller, rettere garderoberegnskab – som denne lille føljeton altså har skiftet navn til. For det handler jo om garderoben og dermed bliver ‘forbrugsoversigt’, nok at tage munden lidt for fuld.

I denne omgang har jeg også tilføjet et nyt punkt, med ‘gamle’ sager, som jeg har fundet frem og taget i brug igen. Det er lidt svært at definere hvad der er ‘gammelt’, men selvom kriterierne måske er lidt flydende, så håber jeg, at det alligevel giver mening – jeg ville ihvertfald gerne vise, at selvom jeg køber nyt, så nyder jeg i ligeså høj grad at finde gamle favoritter frem:)


Det købte jeg i maj:


Det sendte jeg retur:

 • Den her gule kjole, som jeg tænkte var fin og festlig og god at have til kombinationen af gravid mave og sommerfester. Den lignede et telt, da den kom på (.. på mig). Skjorten grinede. Der var ingen tvivl.
 • Den her hvide kjole, som er mægtigt fin, men ok nu må galskaben også stoppe. Jeg havde håbet at den var lidt længere end de øvrige modeller jeg har, men det var ikke rigtigt tilfældet, så den røg retur.

The one(s) that got away:

 • Jeg kan ikke stå imod hvid broderie anglaise, så den her måtte jeg have, men den duer bare ikke til min nuværende kropsform, så på sin vis var den vel egentlig en retur. Det føltes bare lidt mere ‘ærgerligt’, for jeg havde virkelig håbet.
 • Og i samme indånding – den cremefarvede, der også kom i sort, men som pludselig landede i kridhvid (perfekt danse-skiftekjole til sommerbruden iøvirgt). Jeg mangler den jo ikke, og skal ikke have den. Men åh.


‘Gamle’ garderobefavoritter jeg har taget i heftig rotation, igen: 


Det har jeg i kikkerten:

 • Den her kjole fra YAS, som søde Amalie taggede mig i på et billede igår med ordene “Rimelig gurket kjole alligevel”… You know me so well, damer!
 • Flere lidt ‘strammere’ kjoler efter jeres helt overvældende søde hep til det her billede. Det løse er jo mægtigt rart, men nu er jeg vist heldigvis dér, hvor man ikke længere er i tvivl og så kan det jo også have sin charme at stikke maven frem, om man så må sige. Hvis I ser nogle gode modeller derude må I endelig sige til.
 • Den her hårbøjle – det er næsten blevet en slags signatur med de hårbøhler dér og jeg synes virkelig det giver noget fint til de fleste af mine ellers ret enkle outfits, men jeg tænker lige over den, for måske jeg kunne leve uden?

 

Jo. Det var listen. To kjoler fra H&M, en hårbøjle og et par sko jeg har fået i gave. Det føles ok, og efter sidste måneds ‘splurge’ er jeg tilfreds med at holde tøjindkøbene under 1000kr. Derudover har jeg også fået ryddet en masse ud, gjort klar til loppemarked, doneret til mødrehjælpen og solgt på Reshopper, så skal man endelig gøre det op, så går (tøj)forbruget heldigvis i kraftigt plus.

 Kommentarer (6)
  • Du har helt ret – den skulle da have været med! Doh! (når jeg har lykkeligt glemt den, er det fordi jeg havde den på den ene dag på ferien og opdagede, at der var et hul i ved én af syningerne, og derfor har reklameret over den og leveret den retur… Så ved nærmere eftertanke er jeg egentlig heller ikke sikker på, hvordan den tæller med….).

 • Tusind tak for nogle virkelig inspirerende indlæg 🙂
  Dog synes jeg at der er kommet virkelig mange reklamer på din blog (ink. pop up). Det er forstyrrende og giver en træls læse oplevelse.

  • Hej Rikke

   Tak for feedback – det er en ringe trøst, men jeg er virkelig også træt af dem selv. Der burde ikke være kommet flere eller ‘andre typer’ end der hele tiden har været, men jeg er sådan set enig i, at det er mere end rigeligt. Jeg sender din kommentar bagud i systemet og håber, at nogen hører efter. Jeg kan anbefale at bruge en ad-blocker til at slippe af med det værste!

   klem

  • Hej igen.

   Ville bare lige sige, at det din feedback havde effekt – det lykkedes mig at få overbevist baglandet om at deaktivere alt pop-up, så det var et dejligt skridt i den rigtige retning:)

   Klem

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top