Du læser nu
Tilbageblik: this time last year..

Tilbageblik: this time last year..

Lige nu, virker kontrasterne til september sidste år k æ m p e store. Jeg tænker, at det kun bliver vildere, når vi når Oktober, og jeg (forhåbentligt) sidder med en Cornichon i favnen. Men alt er på sin vis vendt på hovedet. Mit hjem er nyt, min krop er ny (og tung), mit job er nyt (i den forstand, at jeg er på barsel). Jo. Der er sket noget – derfor føles det (for mig i hvertfald) særlig sjovt, med et lille tilbageblik til this time last year..

workwear-og-christina-bag2 […. Da gik jeg nemlig i suit og på arbejde. Havde travlt med at bygge strategier og budgetter. Og havde en talje]

bryllup-badekaabe-med-broderi2-1[Samtidig var brylluppet lige op over, og måneders projektledelse og planlægning ved at kulminere.. Og jeg glædede mig. Glædede mig for vildt til at blive Fru Svingkær Egholm – heldigvis har den titel langt fra skuffet <3]

10-boligoensker-overdye-taeppe-konsolbord-antik-spejl-y-stol-lysekrone-ellos-swanfield-living[… og så var det lige her omkring, at de første husdrømme begyndte at dukke op – tænk hvis jeg vidste, hvor heldige vi ville være med at ramme noget, der matchede drømmene så tæt?]

en-culottessteg1-1[I september købte jeg også et par culottes, som jeg ellers synes var så fjollede og uklædelige.. men altså – man har jo et standpunkt til man får et nyt, og jeg endte faktisk med at være vildt glad for dem, og lige nu glæder jeg mig til at få dem på igen]

diy-tavleskilt-til-bryllup9-1[… Og så dimsede jeg en hel masse op til brylluppet – blandet andet det her tavleskilt, som pyntede så fint på begge vores venues..]

diy-bridesmaid-favors0-1[.. Men også de her bridesmaid totes, som jeg gav i gave til mine 3 brudepiger…]

datenight-og-picnic-pa-stranden1-1[Men der heldigvis også tid til hyggelige pre-wedding datenights – blandet andet en tur nordpå på stranden med pizzaer og picnic-tæppe… Nu er stranden hér, nærmest i vores baghave]

 med-verden-om-halsen2-1[Og så viste jeg fødselsdagsgaver frem – blandt andet en fin halskæde, jeg fik med posten fra min to små yndlings-verdensborgere, der stadig boede i New York dengang]

weekend-glimt3-1[Og så holdt jeg weekend med friskbagt brød, kantareller, regn på ruden og flere bryllups-DIYs]

22-dage-til-bryllup0-1[… Og sidst, men ikke mindst, talte jeg ned. Ned til at sige ja til ham hér – min bedste ven, eventyrmakker og all-time favorit-menneske. Juhuu – tænk, at vi snart har været gift i et år – jeg elsker ham mere end nogensinde!]

Jo. September sidste år, var en vinder. Men hvis det lykkes, at få Cornichonen hjem inden vi vender bladet til oktober, tør jeg godt melde, at vi topper den i år:)]

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top