Du læser nu
Udflugtstip: eventyrlegepladsen i Hørsholm og 5 andre idéer til efterårsferien…

Udflugtstip: eventyrlegepladsen i Hørsholm og 5 andre idéer til efterårsferien…

Efterårsferien står for døren, og selvom det langt henad vejen bliver business as usual herhjemme, så håber jeg at kunne holde lidt ekstra fri og give ungerne nogle well-deserved fridage også.

Og så håber jeg også på et par familieudflugter, for hele familien trives godt, når der sker noget og vi laver noget sammen.

Nogle gange tager vi på ‘rigtige’ udflugter og andre gange tager vi bare på eventyrlegepladsen i Hørsholm. Og den er god, så den får lige et par ord med på vejen i dagens indlæg, for måske det kunne være en idé til efterårsferien?

Hvad? Eventyrlegepladsen i Hørsholm

Hvor? Nattergalevej i Hørsholm – se pin droppet her.

Praktisk? Der er ikke vildt gode parkeringsforhold – det mest oplagte er at parkere på én af de omkringliggende villaveje.

Andet? Der mangler en kaffevogn, men man kan med fordel lige stoppe i Lagkagehusets drive-in på vejen og bestille en kop kaffe til mor og/eller far på vejen.

   

Her er gynger, trampoliner, klatrehalløj, rutschebaner, tårne og meget andet. Og sjov for de fleste aldre – selv en lille fyr som Carlsen, der endnu ikke kan gå, synes at det er en fest at være der, og jeg ved, at det også er et sted de besøger med vuggestuen, hvis der skal ske lidt.

Husk iøvrigt lidt solidt fodtøj – der kan godt blive mudret på denne årstid, selvom der er lagt barkflis ud.

5 gode udflugtsidéer til efterårsferien…

Skal der ske lidt mere end ‘bare’ en tur på legeplads, så gemmer arkivet også på et par andre gode forslag – måske noget af nedenstånde kan være interessant?

Derudover har jeg selv følgende på min liste over ting, vi kan foretage os; gå tur Dyrehaven og samle kastanjer, gå tur ved Elleskovsstien og finde et sted vi kan plukke græskar.

Del endelig, hvis I iøvrigt sidder med gode forslag til passende familieudflugter – jeg er altid på udkig efter gode idéer og skriver løbende ned, hvis jeg kommer på noget!

 Kommentarer (6)
 • For os redet noget med at finde et udflugtsmål, som ligger tæt nok på til vi gider at køre dertil med to små på bagsædet, men stadig langt nok væk til, at det er en udflugt Vores drenge er at halvt år og 2,5 år.
  Men altså vi bor i Furesø så vi tager til Rokkedyssegård, og leger på deres traktor og spiser boller med syltetøj fra caféen. Til Skolelandbruget i Farum og fodrer høns og klapper grise. Eller til Harreskoven og spiser madpakker og kigger på mbt’ere, der kører stærkt ☺️

 • Generelt en tur i skoven er et hit, men natur legepladsen Eghjorten (ligger nordpå) er virkelig fantastisk. Der er lidt af hvert. Dog ikke en klatrevæg, men så meget andet. Legepladsen i skoven ved tisvilde strand er inkl svævebane, men pga mange flåter i området (og endda nogle som er døde af bid fra dem), så holder vi os pt selv væk derfra. Men skoven og legepladsen er skøn hvis man “tør” køre dertil. Ellers er der jo en super lang strand inkl sten man kan kaste i vandet. Altid et børne hit!
  Diverse legeland (ved ik om de har åbent i covid tiderne) er jo et hit for unger, men du skal som voksen være forberedt på ekstremt meget larm og mulighed for hovedepine efterfølgende
  Vi skal nok en tur i biffen, ellers rigtig mage skovture hvis vejret tillader og måske en enkelt tur i svømmehallen. Vi skal lave krea ting hjemme med limpistol og efterårs ting fra skoven. Vi har pt halve kastanje dyr liggende.
  Derudover er der et par græskar som skal udskæres
  Vi har dog kun 2 fridage ud af de 5, så vi skal også passe på vi ikke får proppet for meget ind i kalenderen☺️
  Rigtig god ferie

 • Vi er ret glade for en skovlegeoladsen tæt ved Skodsborg station Gåture ved Charlottenlund fort er også en hit for vores søn.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top