Du læser nu
Tilbageblik: November sidste år..

Tilbageblik: November sidste år..

Jeg ved godt, at jeg snart har sagt det tusind gange, men der er altså noget helt vildt over, hvor meget livet kan ændre sig på bare et år. Jeg forventer ikke, at hastigheden vil være den samme fremadrettet, men lige 2016 og 2017 har været sådan nogle vilde år for mig… Derfor synes jeg også det er så ekstra hyggeligt, at gå i arkiverne, og se hvad jeg egentlig foretog mig for præcis et år siden <3

det-har-vaeret-en-god-ferie-nar0[Pix&Nix boede stadig i New York, så vi tog afsted og fejrede Thanksgiving med vores små yndlingsmennesker. Og deres forældre. Og bedsteforældre. Jeg savner New York.]

strollin-i-the-village1[Og det var koldt. Men det stoppede altså ikke mig og Nix fra en ‘stroll’ i the Village. Godt pakket ind, begge to. Hun er min niece, iøvrigt, for jer der er nye. Niece Nix.]

de-lyserode-damers-klub0[…. men nogle dage tillod temperaturerne også bare ankler… og glimmerballerinaer… så sådan kunne vi også se ud – de lyserøde damers klub. Det er os to.]

lad-os-tage-en-tur-til-usa17-1 lad-os-tage-en-tur-til-usa5-1 lad-os-tage-en-tur-til-usa27 [Og i anledning af præsidentvalget (har Trump allerede siddet i et år!? Gisp…), tog jeg jer med på den helt store roadtrip i Californien og beyond… Vores helt store eventyr.. Det var rocker-dyrt, men jeg er SÅ glad for at vi gjorde det.]

morgengave-fra-mig-til-ham2-1[Og så viste jeg også Skjortens morgengave frem… Altså den jeg har givet ham.. Jeg er stadig lidt stolt af idéen;)]

en-middag-med-moet7-1

en-middag-med-moet4-1[Og så var jeg på Kokkeriet og både spiste og lavede gourmet-mad.. Se dét var en oplevelse af dem, man arkiverer på én af de fineste sider i den mentale scrapbog, kan jeg godt love jer for.. Helt magisk!]

det-perfekte-brudelook-med-sine-ginsborg2-1[Og sidst, men ikke mindst, snakkede jeg om det perfekte brudelook med Sine Ginsborg, der hjalp mig med makeuppen på vores store dag… Jeg gemmer på en lille makeup-nørd, men kva mit job, holder jeg det gerne adskilt fra bloggen hér.. For det meste.. Men lige dét her, var for godt til ikke at dele. Jeg mener. Selveste Sine Ginsborg. Wauw.]

 Kommentarer (2)
  • Det er sindsygt hvor hurtigt og voldsomt ens liv kan ændre sig. Det blev for meget for mig dengang jeg blev gift og fik et barn, kan jeg huske. Altså, jeg har da vænnet mig til det, men det var virkelig en omvæltning 😉
    Skønne billeder og minder. Vi har også været på roadtrip i Californien. Fantastisk tur <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top