Du læser nu
De 10 mest læste indlæg på acie.dk i 2018…

De 10 mest læste indlæg på acie.dk i 2018…

Så venner, nu lakker året unægteligt mod enden, og langsomt vil blogland begynde at fyldes med tilbageblik og ‘året der gik’-fortællinger. Den slags skal jeg ikke stå tilbage for, og dermed altså dette lille tilbageblik, på de mest populære indlæg fra det forgange år.

Jeg er mægtigt dårlig til at holde øje med den slags løbende, men tænker, også at det er meget sundt – for nu har det i +10år fungeret, at jeg skriver fra hjertet fremfor forsøge at forfatte hvad jeg tror I vil læse, så lad os da fortsætte sådan. Det går jo meget godt. I er her endnu 😉

Når man kigger på listen over content bliver jeg også glad – for det er virkelig en god blanding af dét univers jeg føler jeg har bygget hér. Lidt livstil, lidt mode, lidt bolig, lidt mor-skab, lidt bryllup og lidt eftertænksomhed. Og så vil jeg altså også gerne mig, at være lidt stolt over, at 4 ud af 10 indlæg på denne liste er såkaldt ‘sponsorerede’. Eller ‘reklamer’, som vi bliver bedt om at kalde dem (når jeg protesterer, er det kun fordi jeg synes ‘reklame’ lyder som om man har fået proppet ord og meninger i munden. Eller pennen. Men at I fortsat og i høj grad gider læser dem, synes jeg er en fin indikator for, at den med de købte meninger og holdninger køber I, omvendt og heldigvis, ikke..).

  1. Et nyt kapitel: jeg har sagt op…: Jeg forstår egentlig godt, at det her indlæg ligger så højt – mest fordi, jeg forestiller mig, at I er mange, der kan se jer selv i det dilemma jeg sad i…

2. Skal Elise ikke i vuggestue? Endnu én af dem, så jeg tænker, at I selv ser jer selv meget i. Splittelsen mellem mor-livet og mig-livet…

3. Se vores smukke klassiske køkken (før/efter): Små bitte ting, som oprydning, nye greb og et par grønne planter kan man virkelig komme langt med…

4. Vidste du, at der findes forbudte sutter?: for det gjorde jeg nemlig ikke… Og det var lidt træls – så den ville jeg gerne redde jer fra.

5. Bolig: Badeværelses-makeover på budget…: Et nyt badeværelsesmøbel fra IKEA, et par nye greb og messingarmaturer, og pludselig havde vores badeværelse fået sig en gevaldig upgrade.

6. Bryllupsfeber: Artikel om vores bryllup på Alt.dk: Som forfatter til en bryllupsbog, glæder det mig, at I godt stadig gider lidt bryllupsindhold <3

7. En ny Chanel-taske og lidt om privat-økonomi…: jeg tror skoen trykker hos os alle for tiden. Forbrugs-skoen. Både hvad angår økonomi og miljø. Her snakkede vi lidt om det med økonomi-delen.

8. Cornichonens corner: En ny og festlig Zebra-ven..: Mini-Muffi og hendes lille Zebra-ven. Hun elsker stadig den krabat. Hendes mor, not so much, men altså… Tough luck, mama.

9. Sommerdage der blev til sommeraftner, og hele dage i badedragt…:… Agurk i badedragt. Det var så lidt. I var mange, der læste med, og jeg bliver lidt forlegen. Thank God for den strandkjole dér.

10. Når baby ikke vil sove, og alle de gode råd om søvn…: hvis der er ét emne, der har fyldt ubetinget mest i mit liv det sidste år, så er det søvn. Eller manglen på samme. Ramt af et ørebarn og suk.. Jeg er så træt, så træt. Det var I et par stykker der også var.

Jo venner. Det var listen. TAK TAK TAK TAK fordi I læser med!

 

 

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top