Du læser nu
acie.dk fylder 9 år – a trip down memory lane..

acie.dk fylder 9 år – a trip down memory lane..

acie-dk-tilbageblik-9-aar-4-of-6

Bloggen hér fylder 9 år nu i juli måned. Jeg kan ikke længere huske, præcis hvilken dato den så dagens lys, men jeg véd at det var i juli. På et tidspunkt, troede jeg, at jeg ville stoppe, når jeg blev gift. For så var man rigtig voksen. Og så måtte det være tid. Men jeg er her jo endnu – og føler mig endnu ikke rigtigt voksen, selvom det unægteligt begynder at snerpe til. Til næste år er det 10 år – og det kan jeg næsten ikke få til at passe. Tænk som tiden er gået. Tænk, alt det vi har oplevet sammen. Derfor – et lille tilbageblik på noget af dét de 9 år har budt på. Og noget af det er altså ret ømt;)

.. jeg kender kun én blog, der har været her længere end min. Det er Marias. Flere fulgte kort efter, men Maria – hun startede før mig.

.. Dengang jeg startede med at blogge var det normen, at outfit-billeder blev foreviget i et spejl. Dernæst kom selv-udløseren (lol). Og siden da.. well.. der er vi vist kommet et stykke vej 😉

.. I efteråret 2010 var jeg med til at starte Looklab, der idag er blevet købt af Bloggers Delight. Det gjorde jeg sammen med Trine, Sara og Camille, blandt andre.

.. Jeg havde i en periode en fast klumme i magasinet SIRENE (og før det, i Bazar), som ikke findes længere. Blandt andet gav jeg gode råd, om det med at starte en blog.

.. Jeg har været i Berlingeren, SIRENE, Q, Costume, Bazar, SKØN, Woman m.fl. undervejs.

.. Den største oplevelse undervejs, var nok rejsen til Singapore.. Men derudover har også været sendt til Israel, Hamborg, Budapest (den her video er stadig sjov), New York og flere andre spændende steder. Dét er den største optur – at få lov til at opleve verden.

.. det første års tid, var “Emily” ikke andet end et flittigt navn i mit kommentarspor – jeg kan huske hende, for vi havde en fælles bekendt. Christina kom også nogle måneder senere, men var tilgengæld allerede et stort design-talent og forevigede alle sine outfits på en blå plet, og Cathrine… well… hun var vel dårligt gået ud af gymnasiet, men kom stærkt efter det et par år senere. Det synes jeg stadig er sjovt, at tænke på. Idag er flere af mine nærmeste veninder, dygtige damer jeg har støvet op undervejs takket være dette eventyr.

.. Jeg har samarbejdet med flere brands end jeg kan tælle – Nike, Dove, Støt Brysterne, HP, Selected, Samsung, Friis&Co, Ellos, Momondo, H&M, Vila og mange mange flere. Har hostet butiksevents, været ambassadør og what not. Engang stod jeg endda og smilede i alle landets Bianco-butikker. Idag synes jeg stadig, at noget af det sjoveste, er at lave godt content, der skaber værdi for både læsere og samarbejdspartnere. Det er altid rettesnoren.

.. Jeg har stillet op til 20+ specialer, bachelor-opgaver, AT-opgaver og what not. Den slags har jeg desværre ikke tid til længere – men jeg skrev lidt om det i 2011 HER.

.. Undervejs har jeg boet i både Stockholm og LA. Og en sommer i San Francisco. Og 5 år på Kajen. Nu er jeg på vej til forstæderne, haha 😉

.. Der var engang én, der udgav sig for at være mig. Det var skørt.

.. Og så har jeg været igennem virkelig mange angorasweaters (gerne model “Ry” fra Acne), endnu flere silkeskjorter, enormt mange, virkeligt fjollede klumpede Acne-sko, endnu flere Isabel Marant-sneaks, jeans og ikke mindst – all things ‘acie-farvet’ 😉

Jo. Vi har oplevet lidt af hvert sammen. Jeg ved at nogen af jer, har fulgt med fra den spæde start og kan til stadighed blive mundlam over jeres loyalitet – TAK. Virkelig tak. 9 år var det aldrig blevet til uden jer, der sidder derude og gider læse med.. Og i disse tider, hvor der popper nye blog- og instagram-stjerner op uge efter uge, kan jeg godt blive helt stolt over, at være sådan en slags grand old lady i blogland;)

acie-dk-tilbageblik-9-aar-6-of-6

acie-dk-tilbageblik-9-aar-2-of-6

 

 

 Kommentarer (50)
 • Det er altså vildt, at det er 9 år! Jeg var med dengang og er det – trofast – stadig 🙂 Du fortsætter bare med at være dig, så er alt godt. Du er en evig favorit.

 • Et lidt forsinket tillykke med bloggen! Hvor er det fedt med alle de forskellige links – har en del faner åbne nu, jeg lige skal kigge igennem 😛 Jeg har ikke fulgt med fra start, men det må være tæt på. Næsten tæt på. I hvert fald omkring 2009 nok, da mine sabbatår begyndte 🙂

  • Og nu hvor jeg har været igennem, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor både Tine/Modeso og Charlotte D blev af lige pludselig =/ Håber alt er vel hos dem også, selvom deres liv ikke lige ligger online tilgængeligt for os andre 🙂

  • Du er sød Laura – jeg kan godt se, at det kan virke meget ‘pludseligt’ eller hvad man nu siger, når folk forsvinder fra denne digitale verden, men i virkeligheden holder bare til ude i – well – netop virkeligheden 🙂

 • Du er sgu sej, altså. Jeg troede at jeg havde fulgt med længe, men kan fornemme på det hele at jeg har kun fulgt med nogle år. Haha, der kan man bare se. Din blog er så hyggelig Acie og hvor er det sejt, hvad du har opnået igennem de sidste 9 år. Tak fordi jeg må læse med 🙂 Kh

 • Vildt sjovt indlæg, Acie 🙂

  Jeg har vist læst med fra den spæde start, og har hygget mig hele vejen. Kommenterer meget sjældent, men vil da lige sige tak for mange gode år og tillykke med fødselsdagen 🙂

 • Jeg har fulgt med helt tilbage fra før LA – det må alligevel også være et par år siden? Dengang gik jeg i gymnasiet, og flyttede derefter to år til Berlin, læste IB på CBS, boede i Singapore, og Milano, og nu er jeg ved at skrive de sidste (meget hårde) 30 sider på mit speciale inden jeg bliver cand. merc. og starter hos L’Oréal senere på året 😉 Jeg får sjældent kommenteret, men er her stadig, og har været her i alle årerne. Du har lidt været en ‘digital-storesøster’, og hvis jeg har været i et dilemma, ledt efter de rigtige sko, eller manglet et DIY projekt, så har jeg altid søgt bloggen igennem som noget af det første 🙂 Så TAK for en dejlig blog!

 • Tillykke med de 9 år! Det er sgu flot gået. Jeg har ikke fulgt med helt fra start, men i et par år. Nyder dine alsidige indlæg. Du og Christina Dueholm har været en stor inspiration for mig til opstart af min egen blog. Håber du fortsætter med din skønne blog 🙂

 • Jeg har også været med helt fra starten – føler mig lige pludselig ret gammel. 😂🙈 Tror til gengæld vi er mange der er enige om, at det vist var meget godt at de vildeste Acne-sko kun var en fase generelt set.. 😂😘

 • Allerede 9 år? Som tiden flyver 😱
  Jeg har også været med helt tilbage fra Jubii-tiden, men har dog sjældent givet lyd fra mig i kommentarfeltet. Kan huske at du var en kæmpe inspiration mht. outfits, og det vist nok er pga. dig at jeg stadig har et par lårlange læderstøvler et sted i skabet. Ak ja, det var tider 😂
  Tak for mange gode indlæg ❤️

 • Dejligt indlæg, og tillykke med de 9 år! Jeg har “kun” fulgt med siden Stockholm-tiden, men det synes jeg nu selv er længe, og jeg er vild med din blog! Please, ikke stop med at blogge når forstadslivet kalder 🙂

  • Det er også længe – meget længe. Tusind tak fordi du stadig hænger med<3 Og det er heller ikke planen, overhovedet – selvom man jo aldrig ved, hvordan det bliver at skulle jonglere det med en lille bebs og så også en blog 🙂

 • “Man kan ikke understøtte en hel familie, men man kan sagtens leve af det, hvis man er ung og bor i en lille lejlighed i København”… meget har ændret sig på den konto. Tror mange kan fordre flere familier med blog indkomsten 😉

  • .. Det havde også været trist, hvis det ikke havde ændret sig lidt på 6 år – jeg kender ikke ret mange andre jobs, hvor folk ikke forventer en slags lønforhøjelse efter så lang tid 🙂

 • Jeg har også været med fra starten, også helt tilbage fra jubii-debatten. Får aldrig kommenteret herinde, men følger trofast🙂

  • tusind tak Mette – og hvor er det vildt, at I er så mange helt fra gamle-gamle-gamle dage 🙂

 • Kæmpe stort tillykke med bloggen! Jeg har ikke været med helt så længe som nogle af de ovenstående damer, men jeg har nydt hvert et sekund! Dit univers har altid inspireret mig meget, nede på jorden, sjovt, skørt, fint og Acie-farvet. Det er altid en fornøjelse at komme forbi 😊

 • Tak fordi vi må følge med. Jeg har fulgt med helt fra starten, og har altid synes du var skide sej. Tror faktisk aldrig jeg har kommenteret et indlæg? Men jeg er her altså. Jeg er 24 år, skørt at tænke på at jeg har fulgt dig siden jeg var 15 🙂

 • Tak for dig Acie og fordi vi må følge med. Det er altid en fornøjelse at tjekke ind på bloglovin’ og se, at der er et nyt indlæg fra lige netop dig. Så tag lige 9 år mere, ikk? 😉

  • Hehe – 9 år mere lover jeg ikke, men der er så absolut ingen planer om at lukke ned lige foreløbigt… selvom jeg læste igår, at “blogging er død”. Av. Hvad skal jeg så bruge min tid på, haha!? Tak fordi du er her!

 • Har også fulgt med siden Jubii – og dermed formentlig over ti år. ELSKER stadig at følge med. Tak for godt indhold og god underholdning og tillykke med de ni år. 😊

  • Ja, det er vildt – jeg kan ikke huske, hvor mange år vi var på depjatten, men det var da et par<3 Og tusind tak!! <3

 • Time flies i godt selskab 🙂 Tillykke med de 9 år, dejligt du stadig har bloggende kørende, og glæder mig til at se du jonglerer to babyer lige om lidt, altså den ene selvfølgelig værende bloggen 😉

  • Sødeste Rijah – dit navn har været et af de mest trofaste i kommentarsporet since the beginning of time <3

 • Jeg kan huske dengang, en eller anden fyr fra et firma havde afsløret dit rigtige navn. Shit jeg var forarget ☹️

  • Ah ja – Agurkegate… Jeg blev ikke så irriteret over, at han afslørede navnet – mere, at han ikke gad fjerne det, da jeg pænt skrev og bad ham om det. Det var iøvrigt ganske få uger efter han (falsely) havde anklaget mig for skjult reklame i et blast på Twitter. Dét der med, at der sad en granvoksen mand (jeg aldrig havde eller har mødt), der bare havde et horn i siden på mig og igen og igen gjorde hvad han kunne for at genere mig – bare fordi. Dét var langt ude. Og dét kan stadig gøre mig forbandet den dag idag. With that being said, blev det nu noget mere dramatisk end jeg egentlig havde tænkt mig – og idag havde jeg nok håndteret det lidt anderledes… Men sådan bliver vi jo alle klogere med alderen 😉

 • Du er og bliver en favorit! Husker dig også fra debatten og dit ophold i USA dengang. Tænk der er gået så mange år. Men okay, det passer jo meget godt. Den gang var jeg uden børn og den store fylder 9 om 1,5 måned..
  Det er kun dejligt du bliver ved. Jeg får sjældent kommenteret her og heller ikke altid læst dine indlæg men følger dig trofast på insta, og håber du fortsætter laaang tid endnu 😘

  • Tak søde Moos – det er hyggeligt at du er her. Og jeg følger også med på insta den anden vej <3

 • mimre mimre, jeg kan også huske tilbage til starten, og sandhederne om mænd, Du var skyld i mange grineflip!!
  Dig og Ditte er også skyld i mine mange Marant-Sneaks (De holder stadig 100% og er et dejligt stykke fodtøj, totalt klassiker!)
  Nu vi snakker om stadig at holde, så synes jeg faktisk dine linkede outfits kunne gå fint i dag også, hvem kan sige det efter 9år 🙂
  Udover den store verden, var der også kollegie tiden i lille København, og ikke mindst Bente! verdens cooleste potteplante <3
  Så har der været alle rejemadderne, og ja, hvilken anden blogger kan prale af at have sin egen farve, ha ha.
  Good memories <3
  Og meget skræmmende at der er gået så lang tid, så gammel er jeg jo slet slet ikke 😉

  • Jeg må få skrevet den bog, så jeg kan få afløb for nogle af de gode historier, der endnu gemmer sig derinde <3

   Og ja – Bente! Eller var det Bent? Jeg kan ikke huske det.. Den plante havde ihvertfald noget 😉 😉 😉

   Og nej – så gammel er jeg jo heller ikke. At all. Langt fra. 😉 Haha. TAK fordi du stadig er her <3

 • Åha. Jeg har fulgt din blog siden min start i gymnasiet tilbage i 2009, så jeg har også næsten været med helt fra start. Jeg har altid (og er stadigvæk) været vild med dit univers, og jeg synes det er så hyggeligt at følge med fra sidelinien! Jeg er ikke så god til at få kommenteret, men du skal vide, at din blog er meget værdsat!

  • Tusind tak søde Victoria – og jeg genkender nu dit navn, selvom du siger du ikke er så flittig til at kommentere, så helt tyst har du altså ikke været. Tak for det, tak for dig <3

 • Ih så længe siden? Jeg mindes tiden fra depjatten, dit ophold i USA under bachelor mener jeg og så var der jo ham, Sverige. Det har været hyggeligt at følge med.

  • Tak søde Lika – du er, nok, den mest trofaste af alle. Jeg burde sende dig en takke-kage for, at du stadig er her, engagerer dig og flittigt kommenterer (både når vi er enige og uenige) <3 <3 <3

 • Tænk der er gået 9 år.. Jeg har fulgt med fra starten, men er dårlig til at få kommenteret. Du er stadig én favorit, som jeg altid nyder at læse og følge med hos. Jeg er jo nærmest blevet voksen sammen med dig, haha. 🙈

  • Jaaa – dit navn kender jeg også <3 Hvor er det hyggeligt, at I alle dukker op af hullerne efter alle disse år – og ja, det er meget hovedet på sømmet-agtigt. Vi er virkelig blevet voksne sammen hér 🙂

 • Wow det er vildt du har blogget så længe. Tror nærmest jeg har fulgt med fra the beginning.. 😛

  Nå men jeg glæder mig til at følge med 9 år endnu 😉

  God søndag 🙂

  • Tak søde Ida – og tak fordi du har fulgt med. Jeg tør ikke love 9 år endnu, men man ved jo aldrig – pludselig er tiden gået. Igen 😉 <3

 • Wow, trip down memory lane! Jeg har været med fra starten (tilbage fra de gamle Jubii Debat dage) og du er stadig blandt favoritterne!
  Glæder mig til at følge med i næste kapitel af dit liv <3

  Kh

 • Ni år alligevel!
  Jeg tror nærmest jeg har været med fra start, husker dig fra jubii-debatten, hvor alle outfitbilleder var i spejl og drama aldrig var langt væk 😍😂

 • Hvor er det et sjovt indlæg – selv jeg bliver helt nostalgisk. Jeg har fulgt med helt tilbage fra agurkeliv, jeg tror det var lige da du startede. Jeg kan huske de store acnewedges som var overalt, (er det virkelig så længe siden?) det føles som i går at de var topseje. Og vinprop-wedges der stadig fylder i bunden af mit skab. Åh ja den nostalgi. Tak for denne lile rejse tilbage

  • Haha ja – de der Acne-sko. Armen altså. Latterligt dyre og ditto grimme. Jeg ved ikke, hvad det var for en hjerneblødning jeg havde gang i. Men jeg elskede dem <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top