Du læser nu
11 herlige (og nemme) kager du kan bage med børn..

11 herlige (og nemme) kager du kan bage med børn..

Selvom hverdagen herhjemme er ved at indfinde sig igen efter Elise er startet i vuggestue igen, så er den det jo ikke helt alligevel. Dagene er kortere og færre. Så der skal stadig underholdes en hel del – og jeg synes stadig at køkken-syslerier er en ganske god måde at lave noget hyggeligt med Elise.

Og jeg ved jo, at I er mange derude, der har det på samme måde – eller endnu værre, fordi I endnu ikke kan sende jeres børn i institution og dermed fortsat sidder og jonglerer fuldtidsjobs og fuldtidsbørn på Gud ved hvilken uge. I er seje og et lille kærligt hep skal lyde herfra. Jeg forstår godt, hvis I er trætte. Helt ind i knoglerne.

Så hermed altså lidt inspiration til nogle sager, der kan bages med børn (i flere aldre), som ikke kræver for meget af mor, og som holder ungerne beskæftiget på en måde, så du kan holde en pause fra at være underholdende cirkusklovn i bare en halv time.

Dumlemuffins

Snaskede kanelsnegle i fad

Nem og hurtig banankage

Chokoladekage i bradepande med kokos på toppen – kagen du tager med, når du har meldt dig til at tage kage med…

Super-nemme (men gode!) pølsehorn med dej fra dåse…

Chocolate chip cookies med Dumle

Små lækre oliven foccica, der er nemme at bage med børn..

Nemme snyde-snegle med dej fra dåse…

Den nemmeste bær-tærte

Scones med chokolade – der ikke kræver gær…

Klassiske chocolate chip cookies..

Har I mon nogle go-to opskrifter på ting, I gerne bager med jeres små?

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top