Du læser nu
Et – til dels – tåkrummende tilbageblik..

Et – til dels – tåkrummende tilbageblik..

Jeg kan ikke længere huske, præcis hvilken dato bloggen hér så dagens lys, men jeg véd at det var i juli. På et tidspunkt, troede jeg, at jeg ville stoppe, når jeg blev gift. For så var man rigtig voksen. Og så måtte det være tid. Men jeg er her jo endnu – og føler mig endnu ikke rigtigt voksen, selvom det unægteligt begynder at snerpe til. Tænk som tiden er gået. Tænk, alt det vi har oplevet sammen. Derfor – et lille tilbageblik på noget af dét de 10 år hér på acie.dk har budt på. Og noget af det er altså ret ømt;)

.. Dengang jeg startede med at blogge var det normen, at outfit-billeder blev foreviget i et spejl. Dernæst kom selv-udløseren (lol). Og siden da.. well.. der er vi vist kommet et stykke vej 😉 Idag er det min #instagram-husband, der tager de fleste af mine billeder – og dét til bravur (omend han hader tjansen.. Sorry honey!)

.. I efteråret 2010 var jeg med til at starte Looklab, der idag er blevet købt af Bloggers Delight. Idag er Looklab vist nok noget, der er ude i lufthavnen!? (… #wecameupwiththatnamein2009)

.. Jeg havde i en periode en fast klumme i magasinet SIRENE (og før det, i Bazar), som ikke findes længere. Blandt andet gav jeg gode råd, om det med at starte en blog.

.. Jeg har været i Berlingeren, SIRENE, Q, Costume, Alt For Damerne, Bazar, SKØN, Woman m.fl. undervejs.

.. Den største oplevelse undervejs, var nok rejsen til Singapore.. Men derudover har også været sendt til ChampagneIsrael, Hamborg, Budapest (den her video er stadig sjov), New York og flere andre spændende steder. Dét er den største optur – at få lov til at opleve verden.

… I har set mig blive kandidat, faster, gift, fylde 30, blive gravid, husejer og nogens mor. Sagt med andre ord, har I været med på første parket hele vejen igennem <3

.. Jeg har samarbejdet med flere brands end jeg kan tælle – har hostet butiksevents, været ambassadør og what not. Engang stod jeg endda og smilede i alle landets Bianco-butikker. Idag synes jeg stadig, at noget af det sjoveste, er at lave godt content, der skaber værdi for både læsere og samarbejdspartnere. Det er altid rettesnoren.

.. Noget af det skøreste jeg har været med til, var dengang vi fyldte et s-tog (i samarbejde med DSB, skal det siges) – “modetoget” hed konceptet. Der var fan-agtige tilstande, piger der jagtede toget skrigende og total kaos. Tænk engang. I perioden op til kørte jeg på alle skærmene i s-togene. Det var også lidt skørt.

.. Jeg har stillet op til 20+ specialer, bachelor-opgaver, AT-opgaver og what not. Den slags har jeg desværre ikke tid til længere – men jeg skrev lidt om det i 2011 HER.

.. Til efteråret springer jeg ud som forfatter, når min første bog udkommer – en bryllupsbog i samarbejde med #Koneklubben.

.. Undervejs har jeg boet i både Stockholm og LA. Og en sommer i San Francisco. Og 5 år på Kajen. Nu bor jeg i Rungsted og har aldrig følt mig mere hjemme end jeg gør, lige hér.

.. Jeg har også takket ja til at lave min første rigtige boligreportage – den glæder jeg mig til vise jer.

.. Der var engang én, der udgav sig for at være mig. Det var skørt. Det var der faktisk igen for et par uger siden. Stadig skørt.

.. Og så har jeg været igennem virkelig mange angorasweaters (gerne model “Ry” fra Acne), endnu flere silkeskjorter, enormt mange, virkeligt fjollede klumpede Acne-sko, endnu flere Isabel Marant-sneaks, jeans og ikke mindst – all things ‘acie-farvet’ 😉

.. Resten af mine bedrifter prøver jeg at blive bedre til at samle hér.. #workinprogress

Jo. Nok er der gået 10 år, men vi har da også oplevet lidt af hvert. Tænk engang. Jeg ved, at I er nogle (og ganske mange endda), der har været med fra den spæde start. Det er helt vildt. Vi er blevet voksne sammen, venner. Tak for jer – både jer der er ‘gamle’ hér på domænet, og jer der først har fundet vej lidt senere. Jeg sætter uendelig meget pris på jeres loyalitet. Tak. Virkelig – TAK.

 Kommentarer (11)
 • Det er så længe, men synes alligevel tiden er forsvundet. “Kendte” dig før bloggen, i MSS-forum, det er noget der ligner 14 år siden jeg oprettede mig der. Tør slet ikke tænke på hvor uskønne de outfitbilleder ville være i dag 😀
  Og havde os glemt alt om Sirene, har godt nok flittigt siddet og klippet i de blade til “flotte” collager!

 • 10 år ….. hvor er du kommet langt. Jeg runder 10 år næste år …. vildt.
  Jeg tror vi husker forskellige ting fra dem vi følger. Jeg kan godt huske dine Ry sweaters og platforms fra Acne. Ork dog. Men engang lavede du en video hvor du brugte Roisin Murphy som soundtrack. Tak for introen til hende. Fantastisk.
  Og jeg husker mange andre skønne ting – også fra sammenkomster/ events os bloggere imellem.
  Keep going – synes det er imponerende hvordan du formår at forny dit brand igen og igen. Virkelig forbilledligt.
  Knus ❤️

 • Haha! Gud, hvor føler man sig lige pludselig gammel når man saaagtens kan huske både spejl-billedet og selvudløser-billedet (men det er nu også lidt hyggeligt). 😂😂🙈

 • Hej Acie!
  Jeg har fulgt med i mange år hos dig, og husker særligt at du ofte hang ud med Modeso/Tine Strange. Har I mon stadig kontakt i dag? Håber det er i orden, at jeg spørger 🙂

 • Hvor er det hyggeligt med sådan en tur ned ad memory-lane! Og hvor er det egentlig vildt så meget der kan ske på 10 år :-O Jeg fortsætter gerne med at læse med fremover! 😀

 • Og TAK for dig! Du var den første jeg begyndte at følge og har fulgt flittigt med siden. 😘😘

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top